Härligt härligt men farligt farligt...

2007-10-08 @ 13:26:42

Vädret är ju helt underbart, så det firade jag med en lååång promenad. =) Allt va frid och fröjd och jag mådde som en ♥prinsessa♥ när jag spatserade omkring på stigar och gångvägar. Men helt plötsligt, från ingenstans, kommer det en gammal man cyklande och prejjade ner mig i diket! GRRRR!! Gångbanan va säkert 3 meter bred och sååå stor är jag inte så jag tar upp hela den! Jag fick verkligen kasta mig undan för att inte bli påcyklad... Och han bara svichade förbi som om jag inte ens fanns. IDIOT!!
Alltså, vid en viss ålder borde man endast få ta sig fram till fots eller i rullstol. Dom varken ser eller hör juh! Åldersgränsen för att ta körkort är ju18 år, men jag tycker faktiskt det borde finnas en maxgräns oxå... Typ 80 år eller nått. Eller iaf göra regelbundna tester, så man håller måttet med dom andra trafikanterna! Och se till att dom uppdaterar sig på dom NYA trafikreglerna, mycket har hänt sedan 40-talet liksom!!!


Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Det där är inte bundet till de äldre, det där problemet finns hos personer i medelåldern och bland unga också. Senast idag fick jag svänga runt 3 eller 4
personer i varierande åldrar för att de inte visste att de skulle cykla på höger sida. Det är katastrofalt dåligt! Inte konstigt alls att folk väljer att köra bil..

2007-10-08 @ 18:42:55
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: