Oooops!

2007-10-19 @ 17:17:18
Hoppsan, ojsan och ajx typ... =/ Åkte in till stan förut för att fördriva tiden lite, samt kolla på benvärmare. Hmmm... Det gick väl sådär bra. För när jag några timmar senare kom hem igen hade jag köpt ett linne, en hoodie, en döskallering, ett läppglans, ett rosa bandet (igen!!), en väska, en Hello Kitty klubba (till Klara, ska passa henne imån) och slutligen då ett par benvärmare. Puhh... Och jag som egentligen inte har några pengar! =/ Hmm... Men men, jag unnar mig nästan aldrig nått, så det kan ja värd. =) Jag skyller på att benvärmarna va slut i typ ALLA affärer, så ja va tvungen att fortsätta leta... Och fyndade lite på vägen! He he... Till slut hittade jag mina efterlängtade benvärmare på
Bik Bok. Deras SISTA par lyckade jag roffa åt mig, haha! =) Dom hade även ett helt bord med bara ♥Hello Kitty♥ kläder... Blev sååå sugen! Suck! Men tog mitt förnuft (och min tomma plånbok) till fånga och åkte hem istället. Duktig ja e va?? =)

image208
Någa av mina fynd! =)

Söta små hälsningar..
Signed by: Åsa

Men gud...vem vill inte ha skivor. vad då fortfarande liksom?! har aldrig varken börjat eller kommer slutat göra det. det är någonting som man bara GÖR!
That´s my opinion!

2007-10-20 @ 12:14:02

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: