Hard Candy

2007-09-09 @ 22:15:51
Mmm... När jag nu sett filmen tycker jag att det va en rätt passande titel. Filmen, som är en psykologisk dramathriller, handlar om en framgångsrik 32 årig fotograf som träffar en
14 årig tjej på internet. Efter tre veckors chattande träffas dom för en fika på ett centralt café. Hon är oerhört intelligent för sin ålder, men följer trots detta med honom hem. Filmen utspelar sig i stort sett bara hemma hos honom och en lång stund kände jag att jag ville spola förbi allt och komma till SAKEN. Och förutom Hon och Han är det bara tre skådespelare till med i hela filmen, som tillsammans får dela på ca 7 minuter av filmens 100 minuter. En rätt långtråkig film med andra ord, men ändå väldigt bra gjord.
Tjejen i filmen påminner dessutom väldigt mycket om Lisbeth Salander som är huvudroll i Stieg Larssons "Millenium" böcker. Eller, iaf den bilden JAG har fått av Salander. He he... =) Och alla som läst "Millenium-triologin" har nog, precis som jag, fått en rätt "crazy" bild av henne. =/ Mer än så avslöjar jag inte!! Hi hi... =) Förutom att den är värd att se.

image92
Bilden säger mer än tusen ord...

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Långtråkig? Nej, det var den filmen verkligen inte. Den tog slut på en gång jue. :s Och bra var den också!! :)

2007-09-09 @ 23:00:44
URL: http://jelican.blogg.se
Signed by: Jess

godmorgon. Det var väl kanske det att jag hade strora förväntningar och vart lite besviken på filmen när den inte var så rolig som jag trott hehe. Ha en bra dag. =)

2007-09-10 @ 06:49:34
URL: http://princessjess.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: