Helg igen! Weeiii...

2007-09-28 @ 13:10:04
Hopp, då va det redan fredag igen, och jag är ledig (läs arbetslös) som vanligt. Börjar få lite panik faktiskt, har bara ca 150 dagar kvar att stämpla! =/ VILL HA ETT JOBB NU!!! Söker och söker och söker... Men icke! =( Är ju givetvis glad för dom få tiderna jag får på Willys, på så sett går jag ju inte hemma varje dag samt att jag sparar stämpel dagar. Det är väl bara att försöka hålla skenet uppe och fortsätta söka plus att vidga sin syn på arbete ännu mer! Hmmm...

Nu har älsklingen precis åkt till jobbet och kommer inte hem fören vid 22.30 tiden.
=( Boring! Men jag har massa saker att göra, så det ska nog gå bra. He he... Ska dels söka jobb (för ovanlighetens skull...), promenera och städa ur "lilla-rummet".
Vi har nämligen varit och köpt spackel och färg mm, idag på förmiddagen för att göra om där inne. Finaly!! =) Har ju bott här i över ett halvår nu men inte fått tummen ur. Samt att vi inte varit överens om nån färg... Men nu blev det tillslut ljusgrön färg vi köpte! Så nu kommer vi ha fullt upp hela helgen. Så är det nån som inte har nått bättre för sig är det bara att ta på sig "fulkläder" och komma hit och hugga tag i en spackelspade eller roller. He he... =) Lovar att lägga in "före och efter" bilder för er latmaskar som inte har möjlighet att hjälpa till.

Tror jag börjar med en promenad nu när ändå solen skiner! Lovley! ^^

Söta små hälsningar..
Signed by: Viktoria

JAG VILL MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLA :D

2007-09-28 @ 17:34:38
Signed by: Hanna ^^

Kom hit då!! =)

2007-09-28 @ 22:01:58
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: