Hurtig! =D

2007-09-06 @ 19:43:29
Hej å hå! Även idag har jag varit ledig (arbetslös). Men inte låg jag och drog mig för det, nix! -Maggie ringde och väckte mig vid 8 tiden, planen va att ta en morgon promenad. Men det regnade ute, så jag blev sittandes framför datan och kollade jobb (och Kitty saker...). Efter mycket "om" och "men" fick jag upp arslet ur datastolen och började städa. Dammade, torkade, damsög, tvätta golven, skura toaletten osv... Det behövdes kan jag lova! Riktigt skitigt va de. Men nu är det rent och fint. Tjohooo... =)
Lagom till att jag va färdig med städandet kom Maggie hem från jobbet. Och då tittade även solen fram, så då gav vi oss ut på en 2 timmar lång promenad. De va skönt... =)
Efter promenaden blev det mat, kokt kyckling och broccoli med riven morot och keso. MUMS!! Maten satte sig där det skulle, för nu är jag ap mätt, -och belåten. He he! =)

Och snart är det dags för Idol, det är juh riktigt skoj nu när det är auditons. Men även pinsamt... Att folk kan me alltså! Jisses!! Till och med JAG skulle kunna sjunga bättre än vissa som visar sig där. Och då är jag halvt tondöv typ! =/ Hmm... Jag sjunger inte ens i duschen! -För min egen och grannarnas skull! =) Men jag antar att somliga gör vad som helst för att synas i tv...? MIFFON!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: