Rökning!

2007-09-15 @ 17:07:43
Usch och fy och blääää... Finns det nått äckligare än folk som röker i bilen? Får rysningar bara ja tänker på det... Ser ofta folk som sitter inne i en dimma i sin bil och bolmar. De måste ju stinka nått otroligt, fyyyy! Jag tycker ju rökning är äckligt över allt, men i bilen går fan gränsen! Hmm... Eller inomhus över huvud taget. Tacka gud för rökförbudet på krogar och restauranger. Så mycke fräschare nu!! Folk klagar på att de stinker fis och svett istället... Ha ha! Men den lukten sätter ju sig inte i kläderna iaf.
Förr stank ju fan bh:n när man varit ute!! ÄCKLIGT!
Samtidigt som det är otroligt vidrigt, så dödar det ju faktiskt oxå. It´s dangerous!!
Jag snusar visserligen (ibland), men det stör ju ingen annan...? De finns ju givetvis gifter i snus oxå... Men man DÖR inte av det! (Det finns faktiskt inget kännt dödsfall när det gäller snusning.) Antar att jag låter som världens gnäll kärring just nu, och fine!! Det är jag säkert oxå... =) Men jag verkligen äcklas av stanken av rök. Blääääääääääääääää!

image101
Liiite humor oxå... =)

Söta små hälsningar..
Signed by: Senija

Faaan, har inte sett en snyggare blogg! Hur GÖR du?? Min e fan så jävla trist. Hur ska jag fixa de?? Snälla hjälp mig att fixa =( Kram

2007-09-15 @ 22:59:01
URL: http://senija.blogg.se
Signed by: Sofie

Ja men FAN! Nu får jag dåligt samvete för att jag röker i bilen också! men jag har alltid rutan öppen. Tycker det är äckligt men gubbar som röker in sig helt. Shit. Ha det gott! :)

2007-09-16 @ 16:04:04
URL: http://hemskast.blogg.se
Signed by: Hanna^^

Ha ha... De va ju inte meningen att nån skulle få dåligt samvete! Hmm... Liiite bättre med rutan öppen! =)

2007-09-16 @ 17:52:51
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: