Satans väder!

2007-09-18 @ 13:41:03
Strax innan jag begav mig förut började det givetvis ösregna! Grrr.... Så jag lämnade solbrillorna hemma och tog paraplyet med istället. Förutom att paraplyet höll på att blåsa bort så va skorna genomvåta innan jag ens kom till mamma, som endast bor 15 minuters promenad härifrån. Kändes sådär motiverande att gå på en arb. intervju då liksom... Men men! Vägde mig hos mamma och har nu gått ner 6,1 kg på fyra veckor. Men har "bara" gått ner 0,5 kg den senaste veckan. Hmm... Men så länge det är minus så känner jag mig taggad till att fortsätta. =)
Efter att mamma mätt och vägt mig begav jag mig mot sahlgrenska där jag skulle vara
kl 10.00. Trodde knappt jag skulle hinna men va där 20 minuter för tidigt istället. Ha ha...
Intervjun gick helt ok, de va mest hon som pratade men när jag väl blev tilltalad svarade jag snällt och genomtänkt. =) Det är ett växeltelefonist jobb jag sökt och jag har ju inte såååå stor erfarenhet av det. Samt att de va MÅNGA som hade sökt enligt henne som höll i intervjun, Så det känns inte som jag kommer få det. Men jag håller tummarna ändå! Hade vart så skoj att jobba inom telefonist eller receptionist. =)
Tror ni att det regnade när jag kom ut från intervjun??? NEPP! Det va strålande sol och knappt ett moln på himlen... Men det va fortfarande kallt. Men ja suckade djupt när jag insåg att billorna låg kvar här hemma!! =(
I vilket fall som helst åkte jag hem till Anna och satt och tjötade lite. Hon är hemma och är sjuk stackarn, så jag tyckte hon behövde lite sällskap. Tänkte köpa me mig lite choklad oxå, men hade inga pengar. -Fast det är ju tanken som räknas, he he!! =)
Kom nyss hem och tänkte göra mig en liten sallad eller nått strax, men vill inte bli föör mätt. För senare ska jag och min loverboy äta tacos.... MUMS! Har blivit tacos typ en gång i veckan nu det senaste. Gott gott....
Sen om vädret tillåter blir det nog även en promenad. Men jag vågar inte hoppas för mycket eftersom det svenska vädret är scitzo!! 

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofie

att vi inte sprang på varann på sahlgrenska idag då... där har jag också vart :) vi har en grej med sjukställen

2007-09-18 @ 20:37:49
URL: http://hemskast.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: