Dyr I Drift

2008-08-29 @ 19:58:27

Hoppla hej allihopa! *studs*

Tidigare idag va vi på BVC med ♥Neo♥ och jag hade sååå rätt när jag gissade på att korven är över 5kg strecket nu. För nu väger han hela 5250g. O_o Biffen!! Och han är 56,1cm lång. Men han följer sin kurva jätte fint... Och det är ju huvudsaken. :D

Vad gäller hans kinkande och skrikande så sa hon att det borde bero på magknip, eftersom han spänner sig så när han skriker. :( Och eftersom han har rätt mycket plitor på kroppen så kan det bero på att han är överkänslig mot ersättningen (Semper) vi ger honom. Hon sa att vi därför borde prova Nutramigen som oxå är en modersmjölksersättning, men mjölken i den är så sönderslagen (behandlad) att det knappt är mjölk längre... Hmmm! Förstår om ni inte fattar, för jag fattar knappt själv! *huh* I vilket fall som helst så säljs Nutramigen enbart på apoteket och kostar hela 190kr för 400g!!!!! HALLÅ!! *uhh* Det kommer han käka upp innan helgen är slut juh. Hahaha! Men om vi känner att detta funkar bättre och att hans magknip minskar, så får vi det utskrivet på recept och då går det ju på högkostnadskort. -Som tur är!! :P Annars kommer vi fan bli fattiga!

Och förra veckan på BVC "brände" dom ju hans navel med lapispenna för att den inte hade läkt ihop som den skulle. Och idag fick dom göra det igen eftersom den fortfarande inte läkt... Suck!! *hmm* Och inte nog med det... (!!!) "BVC-tanten" sa oxå att ♥Neo♥ hade en vit beläggning på tungan (vilket jag och ♥Magnus♥ oxå sett), och att det kanske va torsk. Och för att få bort det skulle vi tvätta med en bikarbonat lösning. Tjohooo! -Allt på en gång! Stackars lilla ♥Neo:(
Det enda posetiva va väl att hon tyckte ♥Neo♥ va jätte duktig som hade vänt sig från mage till rygg redan efter fyra veckor... :)


Flinkorven!! ^^


Neoleker i Elviras babygym...


Lånar mammas nackkudde som hjälm, haha! *love*Söta små hälsningar..
Signed by: terese

åh, va söt han e pluppen.. =)

2008-08-30 @ 10:58:25
Signed by: Ida

men han är ju verkligen helt sjukt söt! gud vilken fin liten kille ni har!

2008-08-30 @ 23:50:43
URL: http://livetenligtidas.blogg.se/
Signed by: Tiggaren

Missa inte tävlingen där du kan vinna produkter(smink) från Kary Kay. Kolla in http://blogg.tiggaren.se/#post96

2008-08-31 @ 17:56:20
URL: http://blogg.tiggaren.se
Signed by: Sanna

Vad söt han är! :D

2008-08-31 @ 22:29:36
URL: http://sannabromander.webblogg.se/
Signed by: mellan

Mot torsken-prova att doppa hans napp (om han har) i vischy-vatten och låt han suga på den, gör om det några gånger. Gör det ett par tre gånger om dagen, fungerade kanon på min minsta dotter! Smakar inte så illa för honom heller!

Mvh tvåbarnsmamma

2008-09-01 @ 20:01:14
Signed by: Veronica

Vilket litet charmtroll! :D

2008-09-06 @ 10:33:16
URL: http://vaf.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: