Hellu!

2008-08-20 @ 21:55:04
Tjena hej allihopa! Har verkligen inte orkat blogga, men nu på kvällskvisten fick jag lite ångest och bestämmde mig för att slänga ut några rader ändå. ^^

Dagarna flyter på och ♥Neo♥ äter och växer som en tok. Har suttit och kikat på bilderna från BB och dom första dagarna hemma. Prinsen va ju verkligen jätte liten då, hihi... Och hans ansiktsform har verkligen ändrats! -Ni fattar hur jag kommer låta om ett år va??

Vissa dagar skriker han nonstop som en galning (vilket vi tror är kolik). Och andra dagar är han hur go som helst och skriker bara när han är hungrig eller trött. Både jag och ♥Maggie tror att vi har börjat höra skilnaden på hans olika skrik... Matskriket är inte lika hysteriskt som kolik (?) skriket och när han blir trött ynkar han mest och försöker skrika, men man hör att han är för trött för att ta i ordentligt. Lilla plutten!

Dom senaste dagarna har han oxå börjat äta mer regelbundet. Större mängder mer sällan, vilket känns jätte bra... Innan kändes det som han åt små skvättar typ en gång i timmen. Hmm! Men men, jag antar att det kommer att ändras typ en gång i veckan. -Eller så fort man tror sig ha lite rutin på maten...? Nåja, det löser sig nog!

I morgon bitti är det dags för tredje besöket hos BVC. Ska bli spännande att se hur mycket han har gått upp denna gången... Så som han äter är han la snart uppe på 5kg!

Nä nu är det färdig svamlat för idag och dags för lite sömn! Tjohooo...
Puss och kram! ♥ ♥ ♥
Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: