Äntligen hemma!!

2008-08-01 @ 00:13:19
Sådär... Nu är jag och ♥Neo♥ äntligen hemma från BB. De har vart några tuffa dagar men även helt underbara. Som ♥Magnus♥ skrev så går det trögt med amningen, men vi börjar få kläm på det.
Han blir väldigt frustrerad när han ska äta och har väldigt lite tålamod. Han knuffar och boxar och skriker på tutten istället för att ta den i munnen. Och när han väl får den i munnen suger han inte ordentligt och blir frustrerad över att det inte kommer nått. Det kan bli riktigt jobbigt och ta upp mot 30 minuter att få in tutten ordentligt. Jag har mått (mår) väldiigt dåligt över detta och känner mig så hjälplös... Men jag måste lära mig att slappna av och inte stressa upp mig. För då "smittar" jag ju bara över det på honom! Vi har helt enkelt hamnat i en ond cirkel som vi måste ta oss ut. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara...

Men givetvis har dom här 4 dygnen oxå varit dom bästa i mitt liv. Helt jävla underbara!! Han är så fin och go och den sötaste som finns. Våran vackra lilla prins! Han är så mjuk och luktar så gott. Jag vill bara äta upp honom... Och många gånger sitter jag bara och lipar för att han är så himla underbar! ^^ Kan inte riktigt fatta att jag blivit morsa, speciellt inte åt en sån liten fin skapelse. Hehe... LYCKA!!

Tänkte jag skulle berätta om förlossningen oxå, men det får bli en annan dag. Nu är det snart dags att försöka sova lite... Det har inte blivit så mycket dom senaste nätterna!
Men först vill jag bara passa på att tacka för alla fina kommentarer och lyckönskningar! TUSEN TACK!! Det värmer ska ni veta... ^^
Och alla ni som skickat sms, mailat och skrivit på facebook -jag ska försöka hinna svara. Men med tanke på att detta inlägg har tagit ca 3 timmar att skriva, så kanske ni förstår att min tid är knapp.

Avslutar med bilder på lillkillen! Enjoy!







♥ ♥ ♥ NEO ♥ ♥ ♥


Söta små hälsningar..
Signed by: Lena

sicka grymt underbara kinder!!dom ska ja pussa på...hela lilla Neo är grymt söt!ja är så stolt över dig, tycker det är skit cool att en av mina äldsta vänner blivit mamma.

du får höra av dig när ja får komma å pussa på prinsen!!!

önskar er allt de bästa!

löve u hunny!!!!

2008-08-01 @ 00:50:43
URL: http://malaika.blogg.se/
Signed by: Luckymum

Sicken söt kille,vet hur underbar känsla du går o bär på nu=)Måste fråga vart du köpt den första dressen med stjärnor på??Älskar stjärnor på kläder!

2008-08-01 @ 09:30:14
URL: http://www.metrobloggen.se/luckymum
Signed by: Anna

Åå, jag förstår hur du känner med amningen. Jag hade samma problem med min första dotter. Bvc sa att det är bara att fortsätta, lätt när det knappt kom något, jag var stressad och hon var hungrig.

Efter ett par veckors krångel ringde jag min mamma och grät, hon sa, köp tillägg och strunta i amningen. Det gjorde jag, och allt blev sååå mycket bättre...

Nu säger jag inte att du ska göra det, MEN det finns andra alternativ, man måste inte amma om det bara strular ;-)

När sen min andra dotter kom så var jag rädd att det skulle bli samma sak, men det gick hur bra som helst, från första stund..



Kram på er och lycka till ;-)

2008-08-01 @ 09:42:51
URL: http://annalexing.blogg.se/
Signed by: tess

Tappa inte modet med aminingen vill du så kommer de fungera... har ni amningshjälp där ni bor ta hjälp därifrån för de e viktigt att få honom ligga rätt... lägg honom med sin mage mot din egen så tutten kommer mitt framför hans lilla mun så de blir rakt på... så han inte suger snett för då får du ont å han får inte rätt tag och då får han inte ut mjölken som han ska... Önskar ja var där å kunde hjälpa dig... har ammat tre killar så de där kan ja ;-)

Hoppas allt e bra annars.... NJUT //Tess

2008-08-01 @ 17:21:55
URL: http://tess701.blogg.se/
Signed by: Mari

Aww, söting!

2008-08-01 @ 21:31:30
URL: http://kolikmim.blogg.se/
Signed by: Sanna

Verkligen hur söt som helst! Förstår att du är stolt! :)

2008-08-01 @ 23:04:43
URL: http://sannabromander.webblogg.se/
Signed by: Mika

Hej!

VA fin han är eran prins! riktigt riktigt söt!!! =)

Skönt att ni är hemma igen!

jobbigt med ammningen, hade oxå problem å trivdes aldrig riktigt med det å sebban tyckte oxå att det var jobbigt. så jag slutade amma!

Hoppas det löser sig för dig annars gör du det som känns bäst för er!

Massa kramar

2008-08-01 @ 23:28:09
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: Pernilla

Hoppas det går vägen med amningen. Vill bara säga att jag också hade problem att få igång amningen ordenligt med båda mina killar. Inte försän dom var några dagar gamla så gick det hyfsat och sen blev det bättre och bättre. Ta hjälp av BVC och Amningshjälp (via telefon) om du känner du behöver stöd. Det brukar oftast funka efter ett tag. Känn det inte som ett misslyckande om det inte går och du får ta till ersättning. Barnet mår lika bra ändå. Känner flera som fått ge ersättning istället och det är inge fel på dom barnen heller. Mår lika fint som vilken annan som ammats som helst... Lycka till !

2008-08-01 @ 23:29:25
Signed by: Nina

gud så fin han är.. sötisen!



Hoppas det går bättre med amningen snart!

kram på dig

2008-08-02 @ 15:24:21
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: stina

å grattis till sötnosen :)

2008-08-04 @ 09:24:54
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Signed by: kakan

Åååh vet känslan sååå väl :)

Amningen ska du inte va stressad över.

Min lilla tjej hade panik-kolik från sekund 1 fram till 3 månader, hon kunde inte ammas helt enkelt för hon vart galen av att vänta när hon hade så ont i magen.

Det har funkat jättebra men hon äter profylac, mjölkfri, så om han verkar få ont i magen försök med mjölkfritt. Hon vart en helt annan bebis :)



Gud va kul!

Lycka till :)

2008-08-06 @ 09:47:30
URL: http://kakan.se
Signed by: Nina

vart har du fått tag i den där söta stjärndressen?

2008-08-09 @ 12:00:32
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Sara

vad roligt!

sötneo=)

jättefinblogg

2008-08-18 @ 17:03:09
URL: http://wwwduochjagvs.blogg.se/
Signed by: Nina

hejhej! vet att ja fråga dig förutom om denna stjärndress. ja köpte den ju tom. men ja minns inte sidan.. står helt jäkla still. skulle in på den idag å det är tomt i bollen. killen har ju ominstallerat datorn oxå så alla mina bokmärken är borta. lust att skicka mig sidan igen? krams

2009-01-12 @ 14:55:00
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: