En Knuff I Ryggen Tack!

2008-07-16 @ 13:25:07

Sitter här och googlar på vad som sägs ska sätta i gång en förlossning.... Vet inte om jag tror på sånt, men på vissa har det ju tydligen funkat, så det skadar ju inte att testa!

Fick nämligen ett hett tips om att ananas tydligen ska hjälpa till, vilket jag aldrig tidigare har hört talas om. Så nu har jag precis slukat 3 konservburkar söt och sliskig ananas! Och precis när jag svalde sista tuggan lästa jag (efter att ha googlat lite) att det var FÄRSK ANANAS som skulle få fart på ♥bebisen♥. GAAHHAA!!! *bash* Blir ju galen på mig själv... Kanske ska ta reda på sådan fakta INNAN man gett sig själv halsbränna av sånt sött och sliskigt?? Bläää!
Som tur är köpte jag faktiskt en färsk ananas oxå. Men nu är jag alldeles för mätt för att sluka den oxå... Så det får bli ett senare projekt!

Andra saker som sägs "sätta fart" på en förlossning är;

♦ Färdknäppen (Ha sex!!)
♦ Promenera
♦ Städa
♦ Putsa fönster
♦ Äta stark mat
♦ Massera/klämma ut mjölk ur brösten
♦ Tvätta bilen
♦ Bli masserad med aroma olojor
♦ Dricka hallonbladste
♦ Yoga
♦ Dricka ricinolja
♦ Och massa andra trams myter....

Antar att promenera, städa, putsa fönster och tvätta bilen går under samma katergori. Nämligen att anstränga sig och röra på sig... Vilket för mig tyvärr känns lite avlägset, eftersom jag har ont överallt och känner mig väldigt otymplig! Hade gärna tagit en lång och rask promenad, men har som sagt INGA skor som passar mina elefantfötter förutom mina flippflopps. Och dom blir det ingen promenad i, det kan jag lova er!
*hart*SEX*hart*
är väl den vanligaste och mest omtalade metoden för att få fart på förlossningen.  Det sägs har funkat i alla tider och även barnmorskor tipsar om detta. Sperma ska dessutom "mjuka upp" livmodertappen vilket i sin tur kan leda till sammandragningar och värkar. Hmm... I mitt (vårat) fall kändes det mer som att vi "knuffade" in ♥bebisen♥ mer än vi försökte få ut den, hahaha!! Vi kanske får ge det ett försök till...??
Men innan dess tänkte jag prova STARK mat och FÄRSK ananas! Nån ricinolja tänker jag inte ge mig på... Verkar ju livsfarligt!! Och brösten är ömma som dom är, så det verkar ju onödigt att klämma på dom. :S Och sen så tror jag som sagt detta mest är myter och OM det funkar så är det på långt ifrån alla kvinnor som testar.
Tids nog kommer nog ♥bebisen♥ ändå!  *love*Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

SEX funkade på mig iaf ;-P

Bebisen kom innom ett dygn ;-DLycka till

2008-07-16 @ 14:00:58
URL: http://annalexing.blogg.se/
Signed by: milla

men hallå!!! 3 burkar på en gång var det en sån där 3pack då eller???

2008-07-16 @ 15:27:18
Signed by: ♥Hanna♥

haha... ja det va ett tre pack! ska de va så ska de va! :D

2008-07-16 @ 18:04:53
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: tess

Nej klart han inte gjorde de va en skojgrej ha ha... han titta å blinka så de va skoj men gjorde sig bra i text... Hoppas allt e bra med magen å dig... //tess

2008-07-16 @ 18:19:18
URL: http://tess701.blogg.se/
Signed by: Emilia

Lycka till :)

2008-07-16 @ 20:44:41
URL: http://emilia1.blogg.se/
Signed by: B3tty

När min syster ville ha igång sina förlossningar åkte hon bil på hoppiga vägar och det hjälpte faktiskt. Sen kan man springa i trappor också men då måste ju orken finnas där.

2008-07-16 @ 21:22:13
URL: http://b3tty.blogg.se/
Signed by: Johanna

Vilket datum är du beräknad till?

Vi ska köra upp till min syster och hennes man idag och dom är beräknade till den 20 augusti. Så jag ska mysa med magen ett par dagar nu iallafall.

2008-07-17 @ 08:10:11
URL: http://http//:www. mammajohanna.blogg.se
Signed by: Trebarnsmamma

Inget sånt trams funkar!Varför inte vänta tills bebisen är redo sit för att stressa ut ungen??Du behöver verkligen alla krafter till förlossningen så allt det är bara slöseri med tid o gör dig bara trött!

2008-07-17 @ 09:58:22
Signed by: ♥Hanna♥

svar till trebarnsmamma:

givetvis vill jag inte stressa ut bebisen! men jag har ont precis överallt och har svåra men efter dessa 9 månader, därför vill jag att bebisen kommer SNART!! så hade jag vetat att nått hjälp så hade jag med glädje testat... äta ananas ser jag inte som så ansträngande och tror inte det påverkar en förlossning. inte heller att äta stark mat...

dom "svårare" grejjerna skrev jag ju att jag inte orkade. och har därför avstått!!

2008-07-17 @ 16:33:24
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: ♥ST3FFI♥

hoppas den kommer snart önsker dej lycka till!!

2008-07-17 @ 19:23:56
URL: http://ssteffiss.blogg.se/
Signed by: Helle

Gaahhh, Ricinolja är livsfarligt för bebisarna!! tur att du redan fött ^^

2008-09-06 @ 21:50:53
URL: http://heahog.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: