Smart Hanna!!

2008-06-10 @ 20:40:38
Idag har jag varit och hälsat på en gammal "kurs klass kompis", som bor mitt ute i skogen utanför Lerum. På väg därifrån på en ödslig skogsväg stog det en kille och liftade... Och utan att ens tänka stannade jag och släppte in honom i bilen. Ehhhh?? I samma sekund som han satte sig insåg jag va jag hade gjort! Idiot Hanna!! Ta ALDRIG upp en liftare, speciellt inte ute i "ingenstans". -Och absolut inte när du är höggravid och antagligen inte kan försvara dig om han skulle få för sig att göra nått... Suck! Som tur var hände det ingenting!  Snubbens bil hade gått sönder (nått med avgasröret) en bit längre bort och han va på väg till en bensimack och blev överlycklig att jag stannade. Han hade gått på vägen i över 20 minuter och dom få bilar som hade paserat hade inte ens bromsat in. Han va jätte snäll och sa att jag va modig som vågade stanna i dessa trakter, trots att han va "blatte". (-Som han själv uttryckte det!!) Han bugade och bockade och frågade om jag ville ha betalt innan jag släppte av honom... Puh!! Jag överlevde!! Jag sa att det va inga problem och körde snabbt därifrån. Fattar inte vad jag tänkte med...? Men det kändes ändå som jag gjort en god gärning och att jag aldrig behöver göra om det. =) =) =)


Har du liftat eller tagit upp nån liftare någongång??






Söta små hälsningar..
Signed by: ..:Sarah:..

liftat har jag gjort ja.. men aldrig tagit upp nån.. somursäkt är att jag alltid vart på fyllan under mina tummen upp turer!

2008-06-10 @ 20:58:27
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Signed by: anna

detsamma!

2008-06-10 @ 21:06:32
URL: http://annashalsband.blogg.se/
Signed by: Lena

ja säger bara en sak...så typiskt dig...mongobarn=)men det var ju bra att det gick bra...puss på daj!!!

2008-06-11 @ 00:51:50
URL: http://malaika.blogg.se/
Signed by: Sandra

Japp, liftat. Men det var bara för att jag missade bussen mitt i natten, en trevlig tjej såg det o körde hem mig. Har inte körkort så det vore svårt för mig o ta upp en liftare. ;)

Living on the edge

2008-06-11 @ 14:12:11
URL: http://brannstam.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: