Feber Yra!

2008-11-30 @ 13:12:05
Dom flesta julstädar nog hemma, eller kanske pyntar för fullt, samtidigt som pepparkakor och lussebullar gräddas i ugnen?? :P Hmm... Men inte jag! (Det finns inte ett spår av jul i våran lägenhet! Och det lär nog förbli så detta året... Tyvärr!)

Maggie♥ jobbar nämligen (till 22.00 ikväll) och ♥Neo♥ har 39,5° feber! :(
Igår kväll ville han absoult inte somna och när han väl somnade så sov han jätte oroligt i bara en kort stund... När jag tog upp honom var han kokhet och hade 40º feber!!! *uhh*
Vi gav honom en alvedon och ringde sjukvårdsupplysningen. Dom sa att bebisar kan få hög feber utan anledning och att vi inte behövde vara oroliga... Vi skulle bara hålla koll på att han åt och kissade som vanligt. För att "kyla ner" honom lite skulle vi låta honom sova i bara blöjan och nån tunn filt eller ett lakan. -Och det gjorde vi... Men febern har fortfarande inte lagt sig. Den va nere på 38° nån gång inatt, men han ville ändå inte sova.

Det har med andra ord blivit väääldigt lite sömn inatt. *zzz* Jag är helt slut, och det är nog ♥Maggie♥ oxå... Och stackarn "måste" jobba! Usch!
Nu har som sagt feber stigit igen (39,5°), trots att han bara har blöja på sig och nyss fått alvedon. *hmm* Dumma feber! Hoppas den snart ger sig, så ♥Neo♥ kan bli go och glad igen! :D För jag orkar verkligen inte... Puh!

Slänger ut några bilder på sötkorven som är tagna dom senaste dagarna! Enjoy!


Myser i soffan.


Kontrollerar så att köks-stolarna är ordentligt monterade.


I sina nya NHL kläder som han fick av morfar.


Busar med Ior.


Vart e Neo?? ....tittut!!!


Hmm... Hans nya mössa är typ längre än honom! Hahaha!Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

va söt han var med ior :D

2008-12-03 @ 00:16:11
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: