High Chaparall

2008-11-26 @ 21:01:32
Hej å hå...

Då har lillkorven precis somnat! Puh! Det har börjat bli en kamp att få honom att somna om kvällarna...Samt att han har börjat vakna om nätterna igen. Hmm! *iih* 

Idag har det varit grått och trist i Göteborg. Men jag kände verkligen inte för att sitta hemma, så jag och ♥Neo♥ tog oss en tur till stan.
Det blev en promenad på Kungsgatan och sen en sväng bort till Haga.
När vi promenerar in i Haga ser jag plötsligt en kille med pistol komma springandes mot mig! :S Två andra killar kom springandes efter honom, så jag antog att dom jagade honom... Min första tanke va att "lägga fälleben" på killen med pistolen. Eller vifta till honom med armen!
Men sen insåg jag att han antagligen va farlig och vände bort ansiket och låtsades som det regnade. -Typ att jag inte ens sett varken honom eller pistolen! Samtidigt bad jag till Gud att han inte skulle skada mig eller ♥Neo*angel* (jag tror på Gud när jag vill typ).
Så precis när han passerat mig hör jag någon ropa bakom ett staket på andra sidan gatan; "BRYT!! ...tagning 3" (eller nått i den stilen!)
Först då fattar jag att det är en filminspelning på gång, hahaha! -Och att jag och ♥Neo♥ hamnat mitt i den!! Borde dom inte spärra av gatan då?? Hmm... Jag höll fan på att skita ner mig juh! O_o 
Längre upp på gatan stod ett gäng med filmutrustning. Antar att det va nån skolklass som höll på med nått... För dom såg ut att va i gymnasieåldern typ. NÖTTER!! *devil*

Väl inne i Haga blev det en lång visit inne på Villervalla. En av mina absoluta favoritaffärer när det gäller barnkläder! Synd bara att det är så dyrt... (Om man jämnför med H&M, Lindex och Kappahl alltså!)

Nu börjar Greys Anatomy, gotta goooo! Puss på er... :*


*hart*Prins Neo*hart*


Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

håller m dig de borde ha spärrat av undrar vad som hade hänt om du hade hade fällt honom...

2008-11-26 @ 23:00:29
Signed by: Anna

Haha... det är verkligen du att råka ut för nåt sånt :)

2008-11-27 @ 07:59:21
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: