Öppna Förskolan & Biljettkontroll

2008-11-11 @ 21:06:19
Hej på er!

Idag har jag och ♥Neo♥ varit på Öppna Förskolan för första gången. Vi dissade ÖF här i Kortedala och begav oss istället till Härlandas kulturhus KÅKEN. Ett nyöppnat ställe med jätte fräscha och rymliga lokaler. Roliga leksaker, billig fika, sångstund och massvis med andra aktiviteter...
MEN!! -Ja, det var ju tyvärr ett stort men oxå! Man fick inte ta in barnvagnarna... Dom fick alltså stå ute, i regnet. Jag och Camilla låste visserligen fast våra vagnar i varandra. Men annars hade vem som helst kunnat gå dit och ta dom. Och även om jag hade låst fast vagnen, samt att regnskyddet var på, så kändes det jävligt B. Speciellt nu under hösten och vintern. Ett stort minus med andra ord. Så om man inte har bil (gratis parkering fanns precis utanför!) så rekommenderar jag det tyvärr inte!

   
Men ♥Neo♥ och Mickis verkade ha kul iaf. ^^


Efter ÖF tog vi spårvagnen hemåt. Vi gick på i mitten av vagnen med våra barnvagnar
-där barnvagnar ska stå! När jag skulle stämpla mitt "100 kort" märker jag att stämpel apparaten inte funkar. Eftersom jag hade barnvagnen med mig ville jag inte gå till någon av dom andra apparaterna som fanns på vagnen. -Visserligen kunde ju Camilla ha "vaktat" ♥Neo♥ medans jag gick och stämplade... Men funkar inte apparaten så är det inte mitt problem! Eller??

Efter tre hållplatser stormades vagnen av biljettkontrollanter. Dom va säkert 15-20 st och jag höll fan på att skita ner mig... Shit va skraj jag blev alltså!
När dom bad om att få se mitt färdbevis, förklarade jag att apparaten inte funkade. -Vilket han själv kunde se. Han frågade varför jag inte gått till någon av dom andra apparaterna och jag svarade då som det var, att jag inte ville lämna min son i barnvagnen. Han diskuterade med sin kollega och sa att det va en "knivig sits". Sen sa han att det va OK, och att det faktiskt var deras uppgift att apparaterna funkade.
THANK GOD för den vänligheten!!  Puh! Det är verkligen inte varje dag man har sån tur... ^^ "Sparade" med andra ord 1200kr! Tjohooo...

Nu ska jag strax hoppa i säng, var ju som sagt uppe i ottan i morse. Men först ska jag pussa lite på min ♥Maggie♥ Hehehe... MUVSIG! Simma lugnt!Söta små hälsningar..
Signed by: Mella

Där hade du tur... :o)kram Mella

2008-11-11 @ 21:18:01
URL: http://www.mellabella.se
Signed by: Nitania

Hejsan! Ett tips till dig! Skynda skynda! EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor. Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html Tävlingen avslutas imorgon, så snabba ryck nu!

2008-11-12 @ 11:58:09
Signed by: ..:Sarah:..

Hahah de är bra äsning.. jag lovar!

2008-11-12 @ 15:58:48
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Signed by: Camilla

Jo det var läskigt med biljettkontrollen, men vi klarade ju oss!

2008-11-12 @ 22:40:58
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Anonym

sicken röta tur i oturen att du hade Neo som alibi

2008-11-14 @ 21:14:30
Signed by: Thérèse

Jag har också varit på ÖF på kåken, men precis som du säger så känns det jädrans korkat att behöva ställa sina vagnar utanför. På ÖF i kortedala får man ju iaf köra in vagnen..fast jag gillar inte hon som håller i det där..

2008-11-15 @ 12:34:36
URL: http://www.theresesjosten.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: