Taken!

2008-11-16 @ 12:00:10
För ovanlighetens skull så såg jag och ♥Maggie♥ en riktigt bra film igår! Som ni kanske redan har listat ut, så hette filmen TAKEN.
Filmen handlar om Bryan (spelad av Liam Neeson), som är en föredetta (pansionerad) CIA agent. Han lever i ett komplicerat familjeföhållande med sin ex-fru Lenore och sin 17-åriga dotter Kim. Ex-frun är omgift och dottern bor tillsammans med sin mamma och hennes nya man.
Trots att Bryan knappt träffar sin dotter, är han väldigt överbeskyddande till skilldnad från Lenore som är rätt så obekymrad. Och när dottern vill åka till Paris med en kompis ställer han flera krav innan han ger sitt godkännande, för i hans ögon är det mesta farligt. Speciellt för två unga tjejer, i ett främmande land.
Väl framme i Paris blir tjejerna givetvis kidnappade och Bryan har endast 96 timmar på sig att hitta dom. Och som den f.d CIA agent han är, vet han exakt hur han ska gå till väga... Men räcker detta för att få till "ett lyckligt slut"?? Hmm!
Som sagt, en mycket bra film. Väl värd att se, trots att det var otippat att se Liam Neeson som huvudrollen i en "action-thriller". Klicka här för att se trailern!
Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Då ska vi se den ikväll!

tack för tipset :)

2008-11-16 @ 13:19:24
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Anonym

Riktigt bra film... såg den förra helgen... blev så himla imponerad!!! Hoppas du mår bättre snart.. kramar... =)

2008-11-16 @ 22:29:19
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: Anna

Så.. nu har jag sett den... den va grym.. men vet inte om det blev nåt kaiko med slutet...hmmm... tyckte oxå du sa att han hade kontakt med dottern under hela tiden..eller har jag drömt det :)?

2008-11-16 @ 22:38:40
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: B3tty

Låter som en bra film. Tack för tipset!

2008-11-18 @ 21:25:11
URL: http://b3tty.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: