Jag blir så trött på mig själv...

2008-10-22 @ 21:21:30
Så fort jag sätter mig vid datorn för att blogga så börjar jag pilla med tusen andra saker. *blush* Typ kollar facebook -och det kan ju ta ett tag. Eller spelar Bubble Shooter. Eller det vanligaste... -Börjar prata med massa folk på msn! Gaaaahhhaaa! *bash* Blir så jävla trött på mig själv!! Satte mig vid datan för nästan två timmar sedan och började inte blogga förens nu! Puh...

För tredje (eller om det va fjärde??) natten i rad, så har ♥Neo♥ sovit heeeela natten utan att äta! Duktig kille va?? *love* Vet att jag skrev för ett tag sedan att han sov nio timmar i streck, men då va det bara en "one hit wonder". -Men nu har det som sagt skett flera nätter i rad. Tjohoooo!! Hoppas nu att det håller i sig... Håll tummarna! :)

Idag har jag och Camilla haft barnvagnsrally här i kortedala. Det va skönt med lite frisk luft... Men regnet som överaskade oss i slutet av promenaden va inte lika skönt!! *devil* 
Men efter lite kinamat och bus med våra gosetroll blev vi glada igen. :P Camillas dotter Mickis (Mikaela) och ♥Neo♥ va väldigt nyfikna på varandra... Hehe!

Nu orkar jag inte blogga mer, utan ska istället pyssla med "hemligheter". Moohaaahaaahaaaa!! Puss på er... :* Och göm som vanligt inte att rösta!

  
Sötnosarna sov sött under hela promenaden!

  
  
Och sen busades det i babygymmet!
Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

Ååååå vilka vackra bebisar undra hur snygga deras föräldrar är!?

2008-10-23 @ 15:17:05
URL: http://camillamakita.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: