Jävla Idioter!!

2008-10-01 @ 22:22:31
 
JAG HAAATAR VÄSTTRAFIK!! Mad
Idiot jävlar som flyttar busshållplatser och sen bara susar förbi den nya (eller tillfälliga??) hållplatsen utan att plocka upp passagerare (MIG!!). 4 bussar (!!!) "missade"  mig!
Hallå!?!?  Vem fan placerar en busshållplats bakom ett bullerskydd/staket vid en motorväg? DOOOHOOO!
Och givetvis piss regnade det, så varenda jävla bil skvätte upp en flodvåg på hållplatsen där jag stod och försökte skydda mig och ♥Neo♥ från att bli dränkta... Gaaah!!

Efter att 3:e bussen åkte förbi hållplatsen utan att se mig (undra om chaufförerna ens såg hållplasen?) ringde jag västtrafiks kundservice och frågade vad fan det var frågan om... Flyttar man en hållplats 200 meter bakåt (from idag, 1 Oktober) utan tala om detta för chaufförerna?? Hmm!
Men enligt kvinnan jag pratade med så var dom givetvis informerade. Asså?? Hur kommer det sig att dom inte stannar och plockar upp passagerare då?? Mycket märkligt!
Jag tyckte att hon kunde göra ett utrop (via nån radio typ?) till nästa busschaufför som åkte förbi "min" hållplats att STANNA. -Om det inte va för mycket begärt?? Hon sa att det tyvärr inte fanns nån möjlighet till detta utan bad mig gå ut ur busskuren och vinka till nästa buss. Så chauffören ser mig!
Ehhh?? Ska jag kliva ut på motorvägen och riskera mitt liv för att stoppa en buss? Skulle inte tro så... Och innan jag ens hade hunnit ut på motorvägen hade jag väl antagligen blivit dränkt av en flodvåg!

Kvinnan talade oxå om att jag kunde använda mig av västtrafiks "resegaranti". Vilket innebär att om jag blir mer än 20 minuter försenad pga av västtrafik kan jag ta en taxi istället. Men jag är då tvungen att beställa taxin själv och även betala resan själv. Sen ska kvitton skickas in och blanketter fyllas i och sen KANSKE västtrafik godkänner mitt skäl till att ta taxi istället för att invänta nästa tur. Och OM dom betalar ut nån kompensation så är det MAX 300kr.
Sen ska minst två "vittnen" intyga att jag inte ljugit. Men jävla puckon!! Jag stod helt ensam (förutom ♥Neo♥ då) på hållplatsen... Suck!!
Jag förklarade för kvinnan att jag inte hade möjlighet att ta någon taxi eftersom jag lagt mina sista pengar på ett busskort (det va iof en lögn...)! Och även om jag haft pengar så kunde jag ändå inte åka taxi, för jag hade ju en barnvagn och ♥Neo♥ med mig -och ingen bilbarnstol.

Kan ni förstå hur jävla arg jag va?? Och även om jag visste att det inte va kvinnans fel att bussarna missade mig, så lät jag mycket av min ilska gå ut över henne... Sorry!!

I vilket fall som helst susade 4:e bussen förbi mig när jag pratade med henne. Och denna gången vinkade jag som en tok och jag tror till och med att chauffören såg mig. Men inte fan stannade han för det... GRRRR!!
Jag förklarade för kvinnan i telefonen att jag vill ha en rejäl ersättning för detta och att jag spelat in hela samtalet. Sen la jag på luren och gick till spårvagnshållplatsen istället. Tog vagnen tre hållplatser till en annan busshållplats där jag till slut kom på en buss... Så 2 timmar senare än beräknat kom jag fram. Halleluja!


"En busschaufför, en busschaufför, det är man med... Ehh? -Dålig syn??"
 


Imorgon ska jag sätta mig och skriva ett argt men välformulerat mail till västtrafik.
Ska även bifoga ljudfilen (samtalet) som jag spelade in. Hahaha!
Jag filmade även lite med min digitalkamera...
Men det blev jävligt kasst, så jag får se om det duger som "bevis material".
Pure Evil
Söta små hälsningar..
Signed by: Viktoria

ahhahaha alltså jag älskar dig :D

2008-10-01 @ 22:26:47
URL: http://interzone.blogg.se/
Signed by: ♥Hanna♥

Svar till Viktoria:

hahaha... och jag älskar dig kusin vitamin! ;o)

2008-10-01 @ 22:41:49
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: Lena

dom suger hårt!de e rätt på dom bara men du e för skön haha...puss

2008-10-02 @ 01:10:02
URL: http://malaika.blogg.se/
Signed by: Emma

You go girl!!! Dom ska inte få bete sig hursomhelst!

Kram

2008-10-02 @ 09:19:23
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24711
Signed by: Lena

haha kolla den!!!

http://www.youtube.com/watch?v=faEHF9E6Ys

2008-10-02 @ 22:37:33
URL: http://malaika.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: