Pensionär?? + Badbaljeställ...?

2008-10-12 @ 21:35:12
Seriöst... Vad händer med mig?? Har jag gått och blivit pensionär?
Våra ungdommar till grannar (fatta hur gammal man är när man pratar om "dagens ungdom"!!) hade en brakfest i går/natt. Detta störde mig så enormt, men jag kunde fan inte med att säga till dom att dämpa sig. Trots att dom lät som flera hundra och spelade musik för döva!! Visserligen hade dom satt upp en lapp nere i trappen, men den såg jag inte förens idag eftersom jag inte va utanför dörren igår...
I vilket fall som helst så störde det mig som sagt att dom hade fest. Och inte nog med det så hade dom slängt massa äckliga sopor i trappen... Sen hade nån jävel spytt i trappen oxå!! HALLÅÅÅÅ?? Jävla barnungar!! Suck!
Nån smart (full??) jävel hade även försökt "täcka" spyan med en tidning! Hahahaha... Personen hade dock inte lyckats sååå bra. Och även OM han/hon hade lyckats så luktade hela trappan VIDRIGT. Usch!!

Så inte nog med att jag låg vaken inatt och störde mig på deras festande... Nu har jag även gått och stört mig på spyan och soporna hela dagen!! GRRR!!
Sen måste jag nog erkänna att jag stört mig lite på mig själv oxå! Hmm... Att jag blivit pensionär alltså! När hände detta? Jag va ju fan party brud NO1 för några år sedan. Hade ofta fester som mina dåvarande grannar hatade och nån gång kom även vakbolaget... Oooops! Hahaha! Det trodde ni inte om mig va??
Nog om fester -ville bara gnälla av mig lite!!När vi va i Ullared i fredags köpte vi bla. ett ställ till ♥Neos♥ badbalja. Innan har vi haft baljan på köksbordet för att få en bekväm "arbetshöjd". Men det har blivt så söligt samt att det varit svårt att fylla och tömma baljan...
Så idag testade vi "badbaljestället" för första gången och blev riktigt nöjda! Arbetshöjden va till och med bättre än köksbordet och det va busenklet att fylla och tömma baljan på vatten!! Helt enkelt en mycket bra uppfinning.


Och den stod faktiskt stadigt även i badkaret.

Och när jag ändå va i Ullared passade jag på att lämna tillbaka
den förstora overallen som mormor köpte till ♥Neo♥ för ett tag sedan.
Ville byta den till en mindra storlek men den va tyvärr slut.
Så det fick bli denna istället...
   
Oxå liiiite stor... Men så som han växer är den snart perfekt! Hehehe...

Nu ska jag zzzoooova... GOD NATT!!!

Söta små hälsningar..
Signed by: nathalie

vilken fin overall!!

2008-10-13 @ 07:39:03
Signed by: Johanna

Välkomen in i vuxenvärlden. du har helt enkel kommit på att världen har mycket mer att erbjuda än fest och spya ;-)

2008-10-13 @ 08:52:12
URL: http://mammajohanna.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: