Varning!!

2008-10-28 @ 21:48:31
För några nätter sedan ringde ♥Magnus♥ mobil, men han hann aldrig svar då det bara gick en signal. Som tur var orkade han inte ringa upp, utan kollade på morgonen upp nummret på internet.
Nummret som ringde började på +88 (0088) och var alltså inte från Sverige utan från Bangladesh... (?) Efter lite mer forskning så dök det upp varning efter varning i olika forum på nätet. Man INTE ska ringa upp om det ringer utlandsnummer som lägger på redan efter första eller andra signalen. Det är sviiindyra betalnummer som ringer och lägger på för att man ska ringa upp och bli av med massa pengar.
Läste även på Aftonbladet att ett +246 (00246) nummer har gjort samma sak till tusentals telia -mobilkunder. +246 är landskoden till Diego Garcia, som är dyrt att ringa till överhuvudtaget. Tänkt då hur dyrt det blir att ringa till ett betalnummer i Diego Garcia!! HJÄÄÄLP!
Undra hur dom får tillgång till VÅRA mobilnummer?? Hmmm...?

Så med detta inlägg vill jag bara varna er att varken svara eller ringa upp konstiga utlandsnummer som ni inte känner till eller har någon anknytning till...
Söta små hälsningar..
Signed by: B3tty

Hehe, det finns faktiskt stora storlekar. Och i värsta fall kan man ju få en sydd efter en själv.. men å andra sidan har inte jag fått uppfattningen om att du är nåt stor.. :P

2008-10-28 @ 21:57:32
URL: http://b3tty.blogg.se/
Signed by: Marie

Jag fick oxå den påringningen... undrade just va d var för nåt... tur att ja inte heller ringde upp.. =) Tack för "förklaringen"... =)

2008-10-30 @ 13:38:29
URL: http://angeleyes81.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: