Flåt... =(

2008-09-15 @ 22:54:37

Sorry sorry sorry!

Jag vet att jag är urusel på att uppdatera bloggen. Men när jag väl får tummen ur att sitta vid datan så får jag alltid hjärnsläpp... Har ju egentligen sjukt mycket att skriva om, men det är som sagt så mycket att jag inte orkar eller hinner skriva allt.
Och när jag väl "planerat" nått att skriva om så glömmer jag alltid av det när jag väl loggar in. DOHOOO! Blir så trött på mig själv...

Men men. Allt flyter på och ♥Neo♥ mår fint och skriker faktiskt inte alls lika mycket längre. (peppar peppar!!)
Därimot tror jag att JAG börjar bli sjuk... Lite halvkass i halsen och känner mig hängig och trött. Usch!! Hoppas jag kan sova bort det, för jag har inte tid och ork att vara sjuk. Hahaha! ^^

Just nu ligger prinskorven i sin babysitter bredvid mig och har "kvalitetstid" med sin napp. Så gulligt!! ^^ Hoppas han kastar in handuken och somnar snart, för jag är dödstrött! Puh! Pappa ♥Maggie♥ sover redan... LYX!! -Visserligen ska han upp i ottan (03.45 ringer hans klocka!!) för att bege sig till jobbet.

Föresten så va vi hos familjerätten och fyllde i papper idag. Så nu är Magnus pappa på "riktigt", alltså juridiskt... =)

Nä nu orkar jag inte skriva mer... Go natt på er!!


Heja grön-svart!! ^^


Söta små hälsningar..
Signed by: Madelaine

Sv: Japp det var super gott! Hoppas du har en fortsatt bra tisdag!

2008-09-16 @ 10:44:49
URL: http://madelainef.blogg.se/
Signed by: Angelica

Lite fel färger kanske, men vad söt han är. ;)

2008-09-17 @ 10:52:16
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Elvira

Tack så mkt. Vilket sweetheart <3 Synd bara att tröjan och sockarna är helt fel färger. Får skicka ned något himmelsblått ;)

2008-09-26 @ 10:38:24
URL: http://tinytiger.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: