Liseberg... IGEN!

2009-08-11 @ 22:18:05
Som ni säkert redan har listat ut (om ni läste förra inlägget?), så har vi tillbringat eftermiddagen på Liseberg. :D Tredje gången (än så länge) denna sommaren... Men har man säsongskort så är det ju lika bra att utnyttja dom. :P
Idag var även Anna, Lilla E, Tommy och våran söta vän Salo med. Och som vanligt på Liseberg, var det massa annat folk oxå! O_o Puh!!
Vi åkte farfarsbilarna, kaninresan, drakbåtarna och sagoslottet. Men som vanligt var det kaninerna som va populärast. Både ♥Neo♥ och Lilla E blev helt galna när vi försökte släppa fram andra barn som oxå ville kramas med pälsbollarna. Men något säger mig att dom inte kommer vara lika kaxiga nästa år...? :S Hmm!
Som vanligt fotades det en hel del, här är några av godbitarna, enjoy!

 

Lilla E gosar med sin nya prinsess-kanin (och pappa Tommy)! ^)


 

Finn två fel... *tihi*


 

  
Mys pys med kaninerna!! *love*


Pommes frites och...
 
...glass är gott! ^)
 

Tack för en trevlig dag sötnosar! :*

Söta små hälsningar..
Signed by: Carolina

Hahaha, ja men självklart - det var väl bara vi som var barnfamiljer där eller hur? ;) Oliver åkte farfarsbilar, barnbåtarna och kaninresan =) Kram!

2009-08-11 @ 23:00:49
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Signed by: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Hehe nej det är inte helt lätt, men det ska nog gå ihop tillslut =)

2009-08-11 @ 23:22:38
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Signed by: Hannele - Mamma till Kevin ♥

Svar;

Jag vill också åka till Liseberg :P



Hehe nope, det är storlek 62, glömde skriva det på min blogg ops :P



Kraam

H

2009-08-11 @ 23:40:46
URL: http://hanneler.blogg.se/
Signed by: Gabbi

men vilka söta kort! verkar haft det toppen, men fint väder!

alllt bra hos er??

kram

2009-08-12 @ 00:01:52
URL: http://gabriellaajohansson.blogg.se/
Signed by: Andreas

Förstår inte vad som ska vara "så" himla svårt att sluta. :P

Ser ut att haft en helt underbar dag. :)jättefina kort

2009-08-12 @ 08:21:23
URL: http://alicespappa.blogg.se/
Signed by: Maria

Vi bor i Halmstad.



Tänkte vi också skulle göra ett besök på Liseberg i slutet av månaden, längtar:-)



Ha en bra dag



Kram Kram

2009-08-12 @ 08:53:31
URL: http://sagafia.blogg.se/
Signed by: Nina

hej tjejen!

nu e man hemma igen! ååååååååå så härligt det varit! så kommer man hem till skit vädret å 13 grader!



har en massa små tips till dig. men ja måste vakna till först. två tim sömn är ingen höjdar!! så seg. ville bara skriva å säga hej!



hopppas Neo mår toppen nu, å du med såklart! krams

2009-08-12 @ 09:24:34
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Petra

Härliga bilder jag älskar verkligen Liseberg det är så fint där:)

2009-08-12 @ 09:32:20
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Signed by: Amanda

Underbara bilder. Ni verkar ha haft en riktigt fin dag. Så gulligt med era små lisebergskanintokiga barn. ^^

2009-08-12 @ 10:22:52
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Nina

tack. å nej, så roligt ska vi inte ha. hah. ja har fått en lätt bränna. blev ju mkt skugga å så med theo. men det va så skönt å komma bort. å roligt dessutom! gick hur bra som helst å värmen va inte något problem.



men ja e trött nu som sagt. theo somnade i bussen på väg till flygplatsen igår. å vakna 20 min innan landning för att vi va tvungna att spänna fast honom i sitt lilla bälte. men det gick toppen alltihopa.. riktigt skoj. ni kommer att få det så kul..



va mkt i platanias dessutom. å det är sååå annorlunda bara på några år (sen vi va där). de har smällt upp så mkt nytt å gjort om. men mysigt iaf. finns en liten playground i närheten där. lite bilar å annat spel. kostar såklart. men det är nog någe för Neo (kanske) :D



ska ni hyra bil så vet ja det billigaste stället. :D vi kollade surrö. plus att ving värden tipsa oss. nu minns ja inte vad det heter - speed me? någe sånt. men det ligger precis mitt emot lekgrejjan där då - med minigolf. ägs tydligen av en svensk. å dessutom så var de dem bästa med bilbarnstolen! alltså den gick att ha bakåtvänd. billigast i pris med..



om man åker till elafonissi själv så ska man åka mån-tors. för annars är det kaos tydligen. vi åkte på sön.. visste inte om kaoset.. å det va myyyycket folk..



å så favvo haket :D JUMBO! Ligger i Chryssi Akti.. jätte nära där vi bodde. Kato Daratso. Är huvudvägen som går mot chania till platanias.. ligger på vänster sida om du kommer från chania. asså såååååå mkt billigt! leksaker, kläder, vagnar u name it. alltså till barn. vi köpte tex en massa saker som klämskydd. kosta 20 kr st.. för dörren. kanon. de hade för dörrar å kanter å allt sånt. fanns en massa billiga resevagnar. å som sagt var leksaker. gummibåtar å sånt vam kt billigare där om ni ska köpa nån sån till Neo.. fanns olika varianter. hinkar å spadar. asså det va roooooligt å gå där :D body´sar kosta 30 kr st (ca).. fanns skor å jeans å strumpor. ja du förstår helt enkelt. listan är lååång. de hade tom den där hunden som ja har som pratar. fast på grekiska- hahahha. tog kort på den.. kosta 30 euro.. :D men som sagt. hur mkt som helst. (å nu tänkte ja fortsätta listan men ja ångra mig. hahhahah)..



tänkte på det oxå. ta med er blöjor för gud skull. vi gjorde det. skulle bara in på inka (störtsta matcentret) å kolla va de tog. å de tog 200 spänn för blöjorna??!! finns en del barnmat där. men ja kolla inte så noga då ja hade med eget..



vi hade en hel del mygg. dock fanns det flera som hade det sååååååå mkt värre. men ja tål inte mygg heller så ja får ju bölder.. så svullet. fått 4 bett. så det va ju inte så farligt. men det va ju flera som fick x antal bett. de kunde inte sova ens.

å när vi va i platanias så va det mkt mygg där. men det kan ju ha ändrats. men ja ville iaf varna för det. hellre att ni är förberedda. så köp någe vettigt från sverige.. typ mygga från apoteket eller nått. för de har bara en massa skit där nere som inte funkar..



vi hade ju barnsäng så vi la över lakan över theos topp. å sen satte vi myggnätet från vagnen på sista biten som va öppen. det va ju nät på sidorna. så det kom ju in luft och han fick bara ett myggbett.



va ju barn där som kom med 20-30 bett bara på armar å ben. såg ut som om folk fått vattkoppor där nere..



hmm vad va d mer :D



ja du kan ju läsa den här boken först. så får ja se om ja kommer på någe mer sen :D haha..



kramkram

2009-08-12 @ 10:56:52
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Favoritfaster Angelica

Det såg allt ut som ni hade haft en bra dag igår. Hade gärna joinat er. :) Well, imorgon då? Går det bra att jag kommer ner och busar lite med lillklimpen en stund då? :) Kram kram

2009-08-12 @ 11:13:30
URL: http://jelican.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: