STÖRDA JÄVEL!!!!

2009-08-12 @ 11:28:07
Sitter och läser "Pedofil Alex" blogg och mina ögon ploppar snart ur sina hålor av förbluffan över det jag läser. O_o Snubben är (som ni kanske redan listat ut?) pedofil OCH jobbar som förskolelärare!!!!! WTF??
För honom måste det ju vara rena köttmarknaden (ursäkta uttrycket)!
Jag har snott några rader från hans blogg om ni känner för att läsa...

"I tigermunderingen ler en sprallig treårig pojke lyckligt och han pratar mjukt, jag känner hur hans fingrar börjar leka lätt med mitt hår och jag känner en lätt rysning av välbehag, min hand svarar med samma ömhet i hans nyfriserade kalufs."

"En "Typisk" pojke på som redan i femårsåldern har fått de utpräglade kantiga dragen i ansiktet har jag ägnat mycket energi en tid. Det behövdes bara i början. Han lade sig över mitt knä i en lek redan första dagen. Han lekte att han var en hund. Jag strök honom över ryggen och hårfästet i nacken, långsamt om mjukt. Länge låg han kvar. Nästa dag kröp han upp i knät igen för att bli klappad. Jag vände på honom och höll hans ansikte nära mitt. Studerade hans drag en stund och sa sedan: "Vad du är vacker! Jag tycker om dig!" I ett nafs förvandlades denna "mycket fysiska" pojke till en kelis."

"Sitter i på golvet med en pojke som lagt sig tillrätta i knät. Vi pratar och skojar och jag berör lätt hans ansikte, följer dess former med fingertopparna. Redan i början av vår kontakt ville han bli berörd just så, var som helst på kroppen går bra. Ett leende sprider sig och ögonen sluts varje gång jag omfamnar de delar av hans kropp jag kommer åt att greppa kring. Vill bara göra det en gång till..."

"För ovanlighetens skull är där en pojke jag trånar lite smått efter. En klipsk kille som tycker om att bli fjäderlätt berörd i ansiktet. Han kommer parkera sin lika mjuka som välkomna kropp i mitt knä och vi kommer mysa tillsammans. Hans hår kommer vara lite strävt av torkad svett och han kommer sitta kvar tills jag slutligen vänskapligt föser honom i sidled."

"Han hittar något att pilla på, min skjortärms nedre knapp! Så snart han fått upp den går han på nästa arm. Leende följer jag nu utvecklingen, pojken är tre år och småknappar är en kvalificerad finmotorisk utmaning. Konfunderad på allvar blir jag först när han efter att ha betvingat även denna knapp vänder sig mot mig och greppar en knapp över bröstkorgen! Jag säger inget, nyfiken på vad som ska ske. Knappen glider upp och han för in handen och lägger den mot mitt bara bröst. Långsamt och försiktigt glider hans hand över min hud.  Han myser trots full koncentration."

"Vad vore en sommar utan vattenlek och vattenspridare? Naken hy och barnens smäckra kroppar må vara vackra i all sin skönhet. Dock förslår det inte vattenlek ur strikt sexighetsperspektiv. Dyblöta underkläder som klistrar sig fast längs slät hy är ljuvligt. Och allra bäst blir det när man hittat tuben med solkräm!

Helt öppet kan man då smörja (= smeka) varje barn noga. En lite flicka hade dock mage att ställa sig och kissa på stället, varpå jag inte fann något bättre råd än att kränga av henne även trosorna och fortsätta min behandling. (Tur att jag inte hade henne i knät.)"


Här är två av hans bloggar för er som vill läsa mer: http://alex.pedofil.se och http://alexlimonovic.blogspot.com

Nån mer än jag som mår illa över att ha läst detta?? Jag blir även rädd och gråtfärdig! Usch Usch Usch!!!! Bör man bli orolig om ens barn har/får en manlig fröken/lärare?

Söta små hälsningar..
Signed by: Amanda

Usch...jag har läst det där jag med. Är så fruktansvärt obehagligt så nu tänker jag inte titta in där nåt mer. Jag mår dåligt när jag läser det. :o/

2009-08-12 @ 11:53:28
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: jessica

fan vad förbannad jag blir-...verkar konstigt om han verkligen skulle kunna göra såhär utan att nån märker det......det behövs fler män i förskolan men kommer ju aldrig bli accepterade när det finns såna här idioter!!!

2009-08-12 @ 12:16:02
Signed by: Annelie

Helt ärligt kan man inte göra nån anmälan någonstans! Jag blir fruktansvärt upprörd över detta. Känner att jag måste göra nåt, för sådan idioter ska spärras in!!!!



Sen tycker jag att du har en urgullig blogg

kramar

2009-08-12 @ 13:34:54
Signed by: Nina

men gud va hemskt! kan man inte anmäla honom på någe sätt? kanske svårt att veta exakt vem han är. men det borde ju gå å spåra kanske nån ip adress eller nått. speciellt från blogspot lr kanske tom från domänen? hemskt. är verkligen illamående. tänk om det var våra pojkar han kände så för (inte för att det är ok med några pojkar alls, men det är lättare att relatera till andra mammorna då man har en son själv)..

2009-08-12 @ 15:52:35
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Anonym

jag säger bara fy fan!

2009-08-12 @ 16:24:00
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Maria

Fan vad arg & äcklad jag blir!

Sådana idioter ska låsas in bakom galler!

2009-08-12 @ 16:47:18
URL: http://sagafia.blogg.se/
Signed by: Tina

E denna manniska fullt serios lr... hur kan man skriva om nat sant har? Och varfor anmaler man inte detta till polisen?

2009-08-12 @ 17:20:54
Signed by: Johanna

Tack och tack!! Jag gillar din blogg och design oxå.



Men nu måste jag få spy lite galla över detta inlägg. Fy vilken fruktansvärt karl. Man blir juh förbannad! Stackars barn!! Önskar man kunde anmäla honom.. han är verkligen sjuk!



Kramar

2009-08-12 @ 19:17:54
URL: http://johannajois.blogg.se/
Signed by: Frida

Visste jag vem det var skulle jag faktiskt leta upp honom & skära Kuken av honom. Förbannade äckel!!!

Förstår INTE hur dessa människor ä funtade, eller det är väl det som är felet dom har ingen hjärna överhuvudtaget.

Kram till dig iaf Hanna<3

2009-08-12 @ 19:55:40
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Signed by: Anna

Fy fan så vidrigt!! Klarade inte av att läsa klart urdragen från hans blogg! Usch!!

2009-08-12 @ 20:34:17
URL: http://annacondas.blogg.se/
Signed by: Marre

Ett skott i pannan skulle den jäveln ha!

2009-08-12 @ 22:55:50
Signed by: Hannele - Mamma till Kevin ♥

MEN HERREGUD! o.O

Jag kunde bara läsa lite grann sedan så fick jag ont i magen!

MEN USCH! Det finns fan sjuka människor, såna där människor borde spärras in för alltid! USCH!



Kraam

H

2009-08-13 @ 01:05:27
URL: http://hanneler.blogg.se/
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Som jag förstått det är det väl under utredning, för det var så jag hittade till den där sjuka bloggen; det stod om det i tidningen och på text-TV:n.



När jag läste den tänkte jag första sekunderna att det ju var så absurt att någon kan tänka sådär så att det nästan måste vara ett skämt, men sen blev jag bara så fruktansvärt rädd vid tanken på att den där sjuke killen faktiskt jobbar med barn.



Även om man kan läsa i hans blogg att han aldrig har "gjort något" så är det ju nog vidrigt med hans tankar, för vad är det som säger att han aldrig skulle kunna göra det sedan.



Bara en sådan vänlig gest som att stryka någon på kinden får plötsligt en helt annan betydelse och den här killen förstör så mycket för alla de gulliga, duktiga och oskyldiga killar som jobbar inom barnomsorgen - och som behövs där!



Han förtjänar att bli tjärad och sedan uppäten av någon vidrig köttätande insekt!!!

2009-08-13 @ 15:26:36
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se
Signed by: Åke

"Även om man kan läsa i hans blogg att han aldrig har "gjort något" så är det ju nog vidrigt med hans tankar, för vad är det som säger att han aldrig skulle kunna göra det sedan."



Ungefär som alla som kommenterat det här inlägget. Verkar finnas en hel del blivande mördare. Ska vi ha sådana lösa i samhället?

Marre måste spåras upp innan detta rovdjur får tag i en människa. Ni andra ska fundera vad straffet för Geroge Orwells tankebrott innebär. Visst ja, vi lever i ett friare land än Nordkorea. Så synd för er att människor inte får spärras in p.g.a. sina tankar.

2009-08-13 @ 18:38:01
URL: http://akeax.blogspot.com
Signed by: Marre

Ja, ÅKE!

Jag skulle helt klart kunna sätta ett skott i pannan på den mannen.



Jag umgås med människor dagligen, så du behöver inte oroa dig för att Jag ska mörda!



Men jag skjuter mer än gärna folk som begår vidriga brott, sen får dom spärra in mig eller göra vad fan dom vill, men sånna som han borde inte leva ...

Sen ska han tamigfan inte jobba på dagis!

2009-08-13 @ 23:36:20
Signed by: Linda

fyyyy fan, det va det vidrigaste jag läst!! varför är det ingen som sätter den sjuka människan bakom lås å galler .. SPYR åt såntarg

2009-08-14 @ 13:50:13
Signed by: Åke

"Jag umgås med människor dagligen, så du behöver inte oroa dig för att Jag ska mörda!"



Låter som Alex när han jobbar med småbarn dagligen. Du och han är väldigt lika. Säker på att du inte är pedofil med?

2009-08-15 @ 09:24:30
Signed by: Marre

Åke, Jag tänker inte ens diskutera mer med dig!

Det blir nog bra så, det du håller på med alltså!



Man kan ju tro att du är Alex själv!

2009-08-15 @ 18:21:12
Signed by: Olivia

Uhuuhhh!! Jag ryser längs hela ryggraden när jag läser det hära, känner ett lätt illamående oxå. Fy, det här var ju verkligen grymt obehagligt, speciellt det sista citatet! Att han kan hålla på och skriva öppet om det här, jag menar han borde väl kunna bli anmäld när som helst?! Hoppas han blir det iallafall!! Såna här x-tremt äckliga typer ska spärras in!>:O

2009-08-16 @ 00:45:42

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: