Trött, tröttare, tröttast!

2009-12-26 @ 21:24:40
Strax efter att jag puplicerade förra inlägget, vaknade Neo och spydde ner både sig själv och mig, samt en av mattorna i sitt rum. *puke* Men efter att vi torkat av honom och bytt kläder, somnade han utmattad igen... Både Neo och pappa M sov i ca 2 timmar.
Min plan var ju oxå att sova, men istället sprang jag ner till tvättstugan och kikade om det fanns nån ledig tvättid. Tur i oturen så var det ledigt ända fram till 16.00. Så jag roade mig med att tvätta fem maskiner istället för att sova... O_o Och där emellan hann jag åka och handla på Willys. Mer blöjor, blåbärssoppa, tvättmedel, glass och torkservetter var några av alla "nödvändigheter" som skulle handlas hem.
Väl hemma igen vaknade grabbarna, och Neo verkade ganska pigg. Han åt till och med en halv risifrutti och en hel burk blåbärspure (semeprs 4 månadersburk). Men det spydde han såklart upp senare. *hmm* Suck!
Han har pekat på sin mage flera gånger och sagt "Ont häää... Båsa". Stackarn!! Hade jag kunnat blåsa bort hans magont hade jag såklart gjort det, men nu är jag "bara" en simpel mamma och ingen trollkarl. *iih* Attans bananer!

Nu sover han helt utslagen och tom i magen, men förhoppningsvis gott, i en nybäddad säng! ^) Hoppas han slipper spy nått mer och hoppas jag får sova lite mer inatt. För jag är tröttare än tröttast! *zzz* 
Fortsättning följer i morgon...

Slänger in två bilder på prinskorven... Dom är från förra veckan,
då han provade sina kommande nyårskläder! ^)

Kusin V och faster Angelica tycker han ser ut som en dvärg!!
Hahahaha... Gör han det?? O_o


Söta små hälsningar..
Signed by: Carolina - Har en nyårstävling i bloggen

Sötnosen - han ser verkligen inte ut som en dvärg! Hoppas han får må bra snart! Kram

2009-12-26 @ 21:56:15
URL: http://carolina1979.se
Signed by: Anonym

Nämen liiiten då... ush va jobbigt, föra alla inblandade. Hoppas verkligen att det går över snart, vad sjutton gör man när han spyr upp allt han får i sig!?



Låt han tugga i sig några salta pinnar, det är ju bara torrt bröd med salt på, lite avslagen cola till det blir nästan som fredagsmys. :-)



Styrkekramar

Suss

2009-12-27 @ 01:06:18
Signed by: Lena

lilla plutten,hoppas han blir bra snart.aaa sant avdankad cola fick vi alltid när vi var små och spydde.och blåbärspuré.



han var ju sötare än sötast i nyårs outfiten.cutie!!!<3

2009-12-27 @ 01:40:04
Signed by: Anonym

Men gud så söt med hängslen och allt :)

2009-12-27 @ 12:41:58
URL: http://sandrita.myshowroom.se
Signed by: Nina

snygg han är! WOW!

2009-12-27 @ 22:58:21
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: