1 Februari

2009-02-01 @ 11:42:26
Tick Tack! Då va en månad av 2009 avklarat... Gick inte Januari lite väl fort??

Känner att jag uppdaterar min blogg alldeles för sällan nu för tiden. Sorry!! Känner att jag varken har ork eller tid, -trots att jag har tusen saker jag vill blogga om.
Att jag inte har "tid", kan bero på att Neo inte sover lika mycket på dagarna längre. Och när han väl gör det, så ska hundra andra saker fixas. Puh!
Och när han är vaken vill man ju gärna busa och leka med honom... Förr kunde han ju ligga stilla på en filt och pilla på en bitring i en timme och det räckte att jag pratade och sjung för honom och kikade ner på golvet då och då, när jag satt vid datorn.
Men nu är en leksak intressant i två sekunder, sen måste det hända nya saker. Och mamma (jag) ska gärna sitta/ligga på golvet och vara med heeeela tiden. Och det är jag ju så gärna! Det gäller att prioritera...

Och att jag inte har "ork", beror antagligen på att min data jävel har blivit cp. Den går i slowmotion och musen och tangentbordet vill inte riktigt göra som jag vill. Så himla frustrerande!! Så ett blogginlägg kan ta upp till 2 timmar (!!) att knåpa ihop... Gaaahaa!! Sånt har jag verkligen inte tid med.
Men min älskling ♥Maggie♥ ska formatera om min dator (som en sista utväg -då han redan har testat allt). Så håll ut kära läsare... När det är fixat ska jag försöka leverera igen!

Just nu sover korven (därav tid till bloggande!) och jag sitter jag vid ♥Maggie♥ dator. Den är grymt snabb om man jämnför med min...
Men alla mina bilder ligger ju på min dator, så tyvärr blir detta ett "bildfritt" inlägg.

Nu vet ni hur det ligger till. -Jag har alltså inte bloggtorka utan tidsbrist och datatrubbel!
Simma lungt!

Söta små hälsningar..
Signed by: Johanna

Hoppas det löser sig med din dator. Det ÄR frustrerande när dagens IT värld inte är vad man förväntar sig att den ska vara

2009-02-01 @ 13:09:52
URL: http://mammajohanna.blogg.se/
Signed by: ..:Sarah:..

yes de va cykeln.. men denva inge billig alls :(

2009-02-01 @ 21:36:06
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: