13 år och pappa... Eller??

2009-02-17 @ 12:00:48
Förra veckan föddes Maisie Roxanne i Storbritannien och skapade stora rubriker runt om i världen, då hennes pappa Alfie, endast var 12 år (!!!) när hans 14 åriga flickvän Chantelle blev gravid. :S Nu är Alfie 13 år och redan pappa!! Skrämmande?? YES SIR! Däremot ser han inte ut att vara en dag äldre ut än 8 år. *hmm* Enlig mig iaf! (Se bilder och läs hela artikeln här!)

När jag var 12-13 år visste jag faan knappt va sex va!! O_o Eller... Det är klart att jag visste vad det va, men det va först flera år senare som jag verkligen visste vad. Ni hajjar va?? *note* 
Hade jag kommit hem och sagt att jag va gravid i den åldern hade nog mina föräldrar dödat mig, alternativt skrattat ihjäl sig (nån hade dött iaf!).

I vilket fall som helst så verkar det nu som att det finns flera kandidater till "faders rollen". Både Tyler Barker, 14 år och Richard Goodsell, 16 år säger sig vara far till Maisie Roxanne.
Say what?? *haha* Hade jag varit Alfie i den här soppan, hade jag tackat för mig och gärna slängt över handuken till nån annan frivillig.
Chantelles föräldrar därimot, insisterar på att flickan var oskuld när hon träffade Alfie. *iih* Hmm...? Det är väl va alla föräldrar vill tro om sina barn (speciellt döttrar??) hela livet! Hahahaha! Laughing
Nu väntar ett DNA-test för Alfie, som ska klargöra om han verkligen är fader till Maisie Roxanne, han var ju trots allt den första som höll henne! *love* 
Good Luck Chuck! Tummen upp

En liten intervju med dom nyblivna föräldrarna på BB:

Söta små hälsningar..
Signed by: sofia

Oj, det var nog något av det yngsta jag sett som föräldrar. Hoppas de fixar att ta hand om ungen och att hon får en fin uppväxt.

2009-02-17 @ 12:41:13
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: Anonym

It`s sick!Tror hon att det är en hund el häst hon klappar på eller?

2009-02-17 @ 16:03:50
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: