Boktips!

2009-02-26 @ 12:58:25
Jag läser väldigt sällan böcker (typ aldrig), men när jag fyllde år fick jag två böcker av min kära vän Anna. *love* (Kanske för att jag tjötat om att jag ville läsa just dom två böckerna??) Båda böckerna va jätte bra! :D Men jag måste tipsa er om "Min bästa väns dotter" som jag läste ut igår.

"Kamryn och Adele var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen, och hon mister därmed de två viktigaste människorna i sitt liv.
När Adele flera år senare, döende i leukemi, ber sin bästa vän adoptera den nu femåriga dottern börjar Kamryns livs svåraste resa. En resa mot ansvar och insikt, förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken."


Orkade inte sammanfatta boken själv, så jag kopierade ovanstående från Bokus, där man även kan köpa boken för en billig peng! :) Jag både grät och skrattade mig igenom denna underbara bok, och rekommenderar den varmt!

Min bästa väns dotter av  Dorothy Koomson

Söta små hälsningar..
Signed by: Karin

Ja det känns härligt att äntligen få det gjort :)Tack, jag hoppas också att jag blir lika nöjd som förra gången :) Men mitt hår är i så dåligt skick nu så jag vet inte hur det kommer gå. Vi får se om några timmar :)Kram!

2009-02-26 @ 14:00:37
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Signed by: Moster Angela

Tack för tipset! Det låter som en bok för mig.

2009-02-26 @ 14:00:52
Signed by: Hanna

Svar till Angela: Ja, du måste läsa den!! =) Men den är inget för lipsillar... Jösses vad jag grät!! =(

Kul att du kommenterar föresten! Make´s me happy! :D

2009-02-26 @ 14:33:05
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: