BVC Besök & Datatrubbel... -IGEN!!

2009-02-05 @ 19:00:27

I förmiddags var det dags för ett läkarbesök och en halvårskontroll för korven. Nu väger han 9610g och är 69,3cm lång. O_o Trodde han skulle vara uppe på 10kg vid det här laget, men ibland förvånar han. Hahaha! Laughing Allt annat såg bra ut, och det gick snabbt och smidigt.
När vi va på BVC hittade vi även den borttappade kossan, tjohooo!! Dansande bananDet va en utav barnmorskorna som hade tagit vara på den... Thx!! ^)

Efter BVC blev det en snabb sväng till stan, där jag fördrev tiden tills det va dags att återvända till BVC. Då va det nämligen dags för föräldraträff... Och för en gång skull va inte ♥Neo♥ trött och gnällig utan pigg och glad. :D Så det va extra trevligt idag, hehe!
Tog massa bilder som jag tänkte lägga ut... Men efter att jag lagt över alla bilder från kameran la min dator av! -IGEN!! Mad 
Så nu sitter jag vid ♥Maggies♥ dator. *hmm* Fattar inte va det är för fel på min cp dator! Blir att lämna in den på lagning till helgen... Puh! -Tur att jag har försäkring! Annars hade det nog blivit en dyr historia!! :S

Så om det blir snålt med uppdateringar här i bloggen framöver (igen!), så vet ni vad det beror på! *frown* Men om jag får bloggabstinens lånar jag ♥Maggies♥ dator. (:

Adios!! *hej*ps. imån är det fredag!!


Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

oj vad stor han är! en riktig litten man...hihi

2009-02-05 @ 22:42:18
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: jane

hej var igår på bvc oxå...sara 1 år nu och hon väger exakt 11 kilo och 80 cm lång!!!....

2009-02-06 @ 11:27:55
Signed by: jane

glömde min nya blogg address...hihi

2009-02-06 @ 11:28:26
URL: http://brunettjane.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: