Fredagen Den 13:e

2009-02-13 @ 15:52:36
Hoppla! Då va otursdagen här... Fredagen den 13:e! :S
Och för våran del började "oturen" redan inatt. Neo fick en hostanfall som höll i sig i nästan 2 timmar. *hmm* Inte för att han verkade ha speciellt ont av det... Men jag och ♥Maggie♥ hade hellre velat sova! *zzz* 
Jag trodde han va på väg att bli förkyld, men i morse när han vaknade fanns det inget spår av varken hosta eller förkylning!
Därimot hade han ett sår på ena ögonlocket! Crying or Very sadDet var till och med lite torkat blod... PANIK!! Men ännu en gång verkade han inte ha ont av det. Mest jag som är nojjig antagligen, men det va ju trots allt hans första sår! Sad
Litet fjant sår, jag veeet! Men är man hönsmamma så är man... :P


Sen var det dags för frukost! Som en zombie plockade jag fram bröd och pålägg mm ur kylen och skafferiet. Och när jag ska plocka ut brödet från skafferiet råkar jag stöta till O´boy paketet... *devil* Doohohoo!
Givetvis åkte paketet rätt ner i golvet och O´boyen flög ut över golvet, tjohooo! -ORKA!! Som tur va, fanns det inte så mycket kvar i paketet..


Nåväl, det va ju tur att det inte var nån vätska som spilldes ut iaf. :D 
-Man måste alltid jämnföra med något värre, haha!!

Sen va det dags för Neo att slå sig igen (antar att han har slagit sig för att få såret på ögat...?). Som jag skrev i går, så har han börjat "klättra" på diverse saker. O_o Han verkar typ tro att han är stålmannen eller nått!
Idag skulle han bestiga sin lilla plastbil. Antar att det ska föreställa en cementbil eller nåt, för den har en tipp-bar, snurrande sak baktill... Hmm??? Öhhh va ?
I vilket fall som helst så började min lilla buskorv att använda bilen för att dra sig upp till knästående. Öhhh? Givetvis rullade bilen iväg och den tipp-bara snurrsaken flög upp i ansiktet på honom... Gaaahaaa!
Han blev jätte ledsen och tårarna sprutade! Crying or Very sad Tog en evighet att trösta honom...Trösta Men så fort han kom ner på golvet igen skulle han på bilen igen! Suck! När jag tog bort den, gav han sig på sin grod-stol istället, hahahaha! Han ska promt uppåt! Kanske "siktar mot stjärnorna"? *love*


Visst låter min dag väldigt spännande?? Hmm...
Och som om inte min trötthet och ♥Neos♥ äventyr vore nog så har även lingonveckan satt igång. *blush* Party Party!! -NOOOT!
Antar att bilden talar för sig själv?? Guilty as hell

(Lite grotesk bild kanske, men va fan... Ni får stå ut!!)

Nu ska jag och prinsen ut på en liten promenad i det vackra vädret.
Får bara hålla tummarna på att man inte snubblar och slår ihjäl sig... *huh*
Jävla skit dag!! Mad

Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

ja, fy fan vilken groce bild!Det är ju så, för dem som inte går utanför dörren på fredagen den 13:e, pga skrockfullhet.... det är dem som blir drabbade vettu ;)

2009-02-13 @ 18:24:05
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Hanna

anna: jag gick ju ut... =( men inte blev det bättre! =(

2009-02-13 @ 18:31:58
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: