Postslarv, promenad, sushi & myskväll...

2009-02-14 @ 19:55:45
Hej och Hå! Då sover lilleman och jag har en liten stund på mig att blogga innan melodifestivalen börjar och "myskvällen" tar vid! ^)

Planen var att bara stanna hemma idag och typ gå i pyjamas hela dagen. En sån där "lukta-illa-dag" ni vet...? Utan tvång och måsten. Gissa hur bra den planen funkade?? *hmm* Precis!! -Den gick käpprätt åt helvet, hahaha! Laughing

Jag ville ju såklart veta vad som fanns i paketet utan avsändare, som inte fanns på "mitt" utlämningsställe igår. -Trots att jag hade fått en avi, där det stod att jag kunde hämta ut det efter kl 16.00 på fredagen. Enligt tjejerna på Hemköp borta på Kortedalatorg hade ju paketet hamnat fel och fanns på Coop Konsum i Munkebäck. Confused Suck!!

Så vi begav oss till Munkebäck i förmiddags för att hämta paketet... Men innan vi kunde rulla iväg skulle rutorna på bilen skrapas! Inte en chansDet fick ♥Maggie♥ roa sig med, medans jag roade mig med annat, hehe... ♥Neo♥ satt tålmodigt i bilen och väntade på oss!! *love*

  


Till slut kom vi iväg och väl framme i Munkebäck förklarade jag min situation för kassörskan. Hon letade efter paketet men hittade det inte. Dooohoohoo! Och enligt hennes dator fanns paketet inte hos dom! Jävla amatörer till postanställda alltså!
En djävul Evil or Very Mad på min högra axel sa till mig att hoppa över disken och klubba ner tanten! Men min ängel *angel* på vänster axeln hann snabbt övertala mig om att det faktiskt inte va kassörskans fel... Så sant så sant! Men jag måste väl få skälla ut någon när den här soppan är över...?Mad
Nåja, jag åkte inte tomhänt hem, utan köpte blöjor till lilleman och lite "kvällsmys". Fast jag åkte inte ens hem... Utan ♥Maggie♥ släppte av mig och ♥Neo♥ hos Jessica. :D

Vi tog en härlig promenad i det underbara vår ...ehh?? vinter vädret! Solen sken och fåglarna kvittrade, trots att det var svinkallt! :S Schitzo?? YES SIR!
Våran promenad avslutades utanför sushi-haket uppe på Kortedalatorg. Hahaha! Oväntat va?? Jag åt alltså sushi för TREDJE GÅNGEN denna veckan!!!! O_o Att jag inte tröttnar...? -Inte en chans! :P Mohaaahahhaaa!
Det va lika gott som vanligt och den varma soppan satt gött efter en kall promenad. Yummie!

  
  
 


När Jessica hade ätit klart, fick hon hålla ♥Neo♥, eftersom dom inte hade någon barnstol på restaurangen (stort minus!!). Hon passade då på att lära honom spela lite (luft) trummor med pinnarna! Laughing Han tyckte det va jätte kul... Så vem vet, han kanske blir en trummis?? (: (Han har ju redan ett eget trumset som han fick av kusin Felix i doppresent!)
Och på tal om pinnar, så har jag lärt mig äta med dom. Tjohooo! Tidigare har jag ätit med händerna eftersom det känns så B att äta med kniv och gaffel. *iih*

Nä nu hinner jag fan inte skriva mer... Tick tack! Snart börjar melodifestivalen, hoppas den är bättre idag än vad den var förra veckan!

Cya fuckers!! ROFL

Söta små hälsningar..
Signed by: Maria

Ja han e så gullig min älskling..=)

Ha en fortsatt trevlig alla <3 dag du med..

Kram på dig..

2009-02-14 @ 21:32:48
URL: http://gossimia.blogg.se/
Signed by: lala

hehe goa bilder det blev...not! men det va mysigt iaf!! puss

2009-02-14 @ 22:04:59
Signed by: Hanna

lala: haha, jag tycker bilderna blev grymma, specielt när du klättrar i det liggande trädet.. hmmm!

2009-02-14 @ 22:12:17
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: Madde

Jag hoppas verkligen att det är fler än jag som är dödens nyfikna på vad det egentligen är i det där "borttappade" paketet. Följer inläggen med spänning!

2009-02-14 @ 22:19:19
URL: http://maria-madeleine.blogspot.com
Signed by: JaanaBanana

Fin blogg du har!

2009-02-14 @ 22:34:15
URL: http://jaanaohranen.blogg.se/
Signed by: Helen

Fina bilder...

2009-02-15 @ 00:32:32
Signed by: jessan

det va ju du som tvinga upp mig där ju...med livet som insats...

2009-02-15 @ 00:51:58
Signed by: Johanna

Men vart i all sin dar har ditt paket tagit vägen?!

Sånt kan göra mig dö frustrerad!!!

2009-02-15 @ 08:53:25
URL: http://mammajohanna.blogg.se/
Signed by: vintageretroprinsessa

Hall¨å fortfarande inget paket ???

Määää

2009-02-15 @ 17:11:56
URL: http://bambii.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: