Fucking trött...

2009-01-21 @ 20:19:55
...som vanligt! *zzz* Tror det beror på årstiden, man blir fan deprimerad juh! Sen kan ju min trötthet ha att göra med en liten prinskorv som heter Neo, som vaknar flera gånger varje natt. *hmm* Vet inte vad det beror på, men han verkar orolig och gnyr... Oftast hjälper det att ge honom nappen. Men ibland får man (jag!) sitta och klappa på honom tills han somnar om igen. Frustrerande!! Men han har slutat äta på nätterna nu -eller rättare sagt: Vi har slutat mata honom på nätterna! Och det känns skönt! :)

Planen var att bara hålla sig hemma idag. Men jag blev så jävla rastlös och Neo verkade oxå lite uttråkad... *huh* Så vi drog till Allum istället. Kikade runt lite, men inhandlade bara blonderingsmedel. Sen köpte jag sushi (no shit sherlook?) och våldgästade Anna. Alltid lika trevligt! :D
Fick en försenad present av Anna panna, men bara en del av den. Resten ska jag tydligen få på lördag -då ska jag nämligen ha en (försenad) födelsedags tjejmiddag! (: Spännande spännande!
I dagens paket låg det två böcker. Jag läser aldrig böcker, men tjatade häromdagen om att jag gärna vill läsa just dessa två böcker:
"Otrogen på öppen gata" av Belinda Olsson (uppföljaren till "Gravidshock" som jag lyssnade på ljudbok när jag var gravid) och "Min bästa väns dotter" av Dorothy Koomson. Tusen tack gumman!!  *love*

Sushin satt som en fläskläpp, lika gott som vanligt! Partilles sushi är fan den bästa alltså... :P Yummie yummie!! Medans vi käkade, lekte våra bustroll på golvet. Neo gjorde flera tappra försök till att krypa, men lyckades inte så bra. *iih* Han kommer "bara" bakåt och runt, runt, runt. Hahaha! Det ser så gulligt ut! *love*

Nu ska jag slänga mig i soffan och börja läsa "Otrogen på öppen gata". Får se hur länge ögonen orkar hålla sig öppna... O_o Hehehe! Adios!

"Får vi hjälpa till att öppna presenten??"


"Wow... Böcker! Sånna är goá att tugga på... Får vi smaka??"


Sushi alá Hanna:
2 avokado, 3 lax, 1 räka, 1 crabfish och 5 "in side out" maki rullar. 


Lektajm på golvet!

Söta små hälsningar..
Signed by: Marie

Har nog fan aldrig ätit sushi.. =P

2009-01-21 @ 21:42:47
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: Anna

Haha....bilden på sushin e från i fredags...

Fusk :)! Vet fan inte vad jag pratar om. Är oxå fucking trött :)

Enjoy the book och varsågod :)!

Kram

2009-01-21 @ 21:48:06
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: ♥Hanna♥

satan i gatan anna! där avslöja du mig... =( gonatt!

2009-01-21 @ 21:56:35
Signed by: FRIDA

Sushi är inte gott! Men det sägs ju att man måste prova det minst tre ggr för att det ska smaka gott... har bara testa en...usch ;)



Jo förresten, leker Neo ofta med kastrullock?? hehe såg lite roligt ut när det ligger där bland leksakerna... Hoppas du känner dig piggare imorgon!

Kram

2009-01-22 @ 00:21:35
URL: http://soy.bloggagratis.se
Signed by: ♥Hanna♥

svar till frida: det stämmen faktiskt på mig det där med tre gånger, ang sushin! =) så prova två gånger till så är du fast, haha!



bilden är tagen hemma hos anna, därav hennes kastrulllock... det va nog första gången neo "lekte" med ett sådant! hehe... -dom billigaste leksakerna (eller allt annat än det som faktiskt ÄR leksaker!) är roligast!

2009-01-22 @ 08:36:38
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: