Bad, Bus & Blod...

2009-06-26 @ 22:24:51
Givetvis blev det en dag på stranden även idag. Idag blev det Kåsjön med Anna och Elvira igen. Omväxling förnöjer... Eller hur var det nu? :P Hahaha!
Lilla E & ♥Neo♥ i vattenbrynet... *love*

Idag vågade han sig i ända till knäna... Kallt?
 
Japp, där kände han att det inte va samma temperatur som i badkaret! O_o

Men om mamma håller går det bra! ^) Söta Lilla E filurar.
 

När vi till slut kom hem igen, efter mycket om och men, fick ♥Neo♥ plaska i badkaret istället. Han hade sand precis överallt... Annoying! *hmm*
Sen sprang han runt och busa som en dåre, tills han ramlade över en tröskel... :S Han skrek "som en stucken gris" och va helt förstörd. Jag trodde först att han slått i benen och undersökte dom medans jag försökte trösta honom. Men jag såg inte en skråma... Då ser jag att det rinner blod ut munnen på honom!! *haha* PANIK!!!
Givetvis va (är) inte M hemma, vilket gjorde att jag fick ännu mer panik. Crying or Very sad Men till slut lugnade både jag och ♥Neo♥ ner oss och som tur var, verkade det inte som att någon tand hade kommit till skada. Däremot hade hans "sträng" under överläppen, gått sönder igen! Sad Attans!!

Men, men... Nu sussar han gott och jag sitter och lyssnar på grannarna som har fest. Fattar inte hur dom orkar... Varje helg!! *iih* 
M är på Metall Town i Frihamnen. Fullt ös medvetslös om jag känner honom rätt! :P Han ska va där hela dagen imån med, så jag och Lilleman får roa oss på egen hand! Antar att det blir ännu en dag på stranden, haha...
Nu är det läggdags... *zzz* God natt!!

Nu går det att rösta igen!! :D
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

hihi så söta dem är ihop :D

2009-06-27 @ 00:09:45
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Carro

Men stackars liten då. Tur att det gick bra ändå. För Elliot blir det nog badpremiär imorgon... Ska bli spännande =)

2009-06-27 @ 06:10:00
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: Amanda

Vad otäckt med vurpan. jag får alltid panik när Ludwig blöder i munnen. Brukar ju blöda ganska mycket med. Men tur det gick så pass bra som det gjorde iaf!

Kram

2009-06-27 @ 19:47:14
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Tine

Såg kommentaren från dej hos mej. och jaa man måste ju vara med för att vinna ...nån gång iallafall :)Trevlig blogg! Sparad på favoriter :)

2009-06-27 @ 21:55:31
URL: http://frallanochvi.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: