Fredagsbestyr!

2009-06-05 @ 20:43:46
Medans Pappa M roade sig (?) med att storstäda hela lägenheten, begav jag och ♥Neo♥ oss ut en sväng. Först åkte vi till Rusta och shoppade lite.... :D

 

Det blev bland annat två nya böcker till Lilleman, Jane Hellen shampoo, balsam och lotion, såpbubblor ^^, en turkos pläd och lite annat smått och gott.

Och när vi ändå var i krokarna (partille), svängde vi in hos Anna och Lilla E. Där blev det lek, bus och lite fika. Kidsen fick dock inte kaka, som vi syndade med, utan fick varsin semper smoothie.  Mycket uppskattat!

 

Det såg ut som dom lekte "mamma-pappa-barn" oxå! Laughing Hahaha!! Lilla E höll sin docka tätt intill sig hela tiden och ♥Neo♥ var hack i häl och ville "hjälpa till" (?) med barnvagnen. Men när han kom för nära började hon gnälla och drog sig undan. ^) Sötnosarna!

  

Sen brummade vi vidare till Willys för att handla lite mat oxå. Lilleman somnade som en stock på vägen dit. Så jag fick sitta och hålla i hans huvud i svängarna. :S Det borde finnas nån resårrem eller liknande som man kunde "spänna fast" över pannan när dom sover i bilen. Hade varit bättre för min körning och Lillemans nacke.
När han vaknade fick han iaf en till Smoothie. O_o Det var egentligen middagstid, men den fick skjutas fram mitt i alla ärenden. Och ♥Neo♥ verkade inte ha något emot sitt mellanmål. Han verkligen ÄÄÄLSKAR Smoothie!! Det är perfekt när man är iväg och speciellt nu när han kan suga ur sugrör. Yummie!

 
Visserligen är den från 1år, men WTF!! "Bara" 2 månader kvar... (:

Nu är det fredagsmyyyyys som gäller!! Have a nice... *kjerlek* 
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Erika

Roligt med Rusta :)Kram

2009-06-05 @ 21:00:58
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Signed by: Sara

Åh dom gamla schampoona man hade på 80 talet.. hehe GOA!

2009-06-05 @ 21:34:31
Signed by: Erika

sv: ja verkligen söt bild. det är inte roligt när hon är grinig och inte nöjd.. hoppas det ger med sig till imorgon :)detsamma kram kram

2009-06-05 @ 21:43:03
URL: http://http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Signed by: Mamma Russin

hallå..:)jag älskar de där schampona.. "förr" fanns de i gula flaskor.. de var min bästa.. hihi..du gissade rätt ang min annons på läragåstolen, haha.. ;)ang när de sover i bilen.. har du testar de små kuddarna som ser ut som en falukorv, rund liksom??? den funkar på stina när hon somnar i bilen..

kramkram

2009-06-05 @ 22:23:30
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Signed by: Ticca

Heej

Rusta ee ju sååå bra..

Får man fråga hur du fått alla fina grejjer på bloggen ifrån??

Alla smilisar och den där slide tex??

Kram kram

2009-06-05 @ 22:42:50
URL: http://ticcas.blogg.se/
Signed by: Jessica

Åh ,dom smoothiesarna måste vi testa nån gång. Tror det har lugnat ner sig lite med Antons mage. Behöver inte byta blöja varje timme längre iallafall.

2009-06-05 @ 23:16:33
URL: http://bjorkstrom.blogg.se/
Signed by: Nina

haha så söta dem är.. mamma pappa barn =) det börjar tidigt Skratt sötisar!

2009-06-05 @ 23:20:03
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Vilken duktig karl du har som städar och du får fara ut och roa dig ;)Söt dom är när dom leker "mamma-pappa-barn"! Sitter bara och ler när jag ser bilderna. :)Hoppas att ni får fin lördag!

Kramar

2009-06-06 @ 07:42:22

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: