Regn & Rusk

2009-06-19 @ 21:42:25
Japp, även i år fick vi stå ut med regn och rusk på midsommarafton. Men blir man ens förvånad längre?? Hmm... *hmm* Inte jag iaf.

Eftermiddagen har vi tillbringat lååångt ut i skogen vid en sjö. Maggies farsas FRU (dom gifte sig i smyg igår!!!) och hennes släkt har ett sommarhus där. Kanon mysigt ställe med stor tomt, bastu på tomten, egen brygga och en egen liten strand. Dock lite trångt inne i huset... Så en hel del av dom som skulle sova över där, hade smällt upp tält på tomten.
Sen hade dom givetvis byggt partytält oxå! Med låååångbord och infravärme (vilket behövdes). Vi kom lagom till att stången skulle "kläs", så det va bara att hugga in. Sen restes den och så dansade vi runt, runt, runt... O_o ♥Neo♥ stod vi sidan och klappade takten! ^)
Det regnade, blåste och va soligt om vart annat. Några galningar roade sig med att bada. Bland annat Maggies farsa! Själv avstod jag dom 16°C. :S
Precis innan maten skulle serveras tog vi vårat pick och pack och åkte hem. Lilleman va trött som bara den och jag höll på att frysa ihjäl. Men det va trevligt så länge det varade! :D 
Dom andra party människorna kommer nog skåla natten lång, medans jag snart ska krypa ner i min varma säng! Myyyyys pys!  ^)
Lilleman hade "fin skjortan" på! *love*
 

(Som vanligt klickar ni på bilderna för att förstora dom!)
   
  
  
  
   
Kusin Felix vill kramas... *tihi*
 
"Nån" somnade som en stock i bilen på väg hem! *zzz*

...med sin nya gosiga apa!

Hoppas ni haft en trevlig midsommarafton!

Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Carolina

Vilken massa härliga bilder :) kram

2009-06-19 @ 23:21:38
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: