Semester!

2009-06-06 @ 23:06:22
I fredags startade ♥Maggie♥ sin semester. Del 1 av 3. Så skönt att ha honom hemma... För sig själv! ^) Han har "bara" en vecka nu, men när han börjar jobba igen är han bara inne på jobbet en dag, sen är han schema ledig i fyra dagar. Snacka om lyx! :D 
Och efter ytterligare två veckor på jobbet har han semester igen. Del 2 av 3. Då är han hemma i hela fyra veckor. Det hade vart kul om jag fick jobba lite under dom veckorna, lite klirr i kassan är ju aldrig fel. :P Men än så länge har jag inte fått några tider från jobbet. *hmm* 
Visserligen kommer vi ha fullt upp ändå, med 1-årskalas och allt. Men som sagt, klirr i kassan... Och en lite fetare plånbok hade behövts inför Maggies sista semestervecka. Del 3 av 3. I slutet av september bär det nämligen av till Grekland. :D Resan är inte bokad ännu, men så fort skattepengarna trillar in (inom två veckor?) ska vi boka våran efterlängtade resa. Weeeeiiii... Längtar!!

Men redan i morgon åker vi på en veckas semester till Knarrholmen. Vi har hyrt en stuga billigt genom Maggies fackförening.
Tyvärr ser inte väderprognoserna så fina ut inför nästa vecka, jag som hade hoppats på strålande sol. *frown* Men men... Det ska bli skönt att komma bort lite och "bara vara".

Ett måste på semestern är att spela YATZY. Så jag "tvingade" till mig en omgång i morse... Hahaha! Jag förlorade dock med 4 fnuttiga poäng och tänker "tvinga" till mig en revansch imån. Yatzy´t ska alltså packas med till Knarrholmen.


Nu är det läggdags! *zzz* Zzzzzzzz....
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Nikita

Hoppas ändå ni får lite fint väder på er semester.. men som du skriver de är skönt att få komma bort lite bara!!



2009-06-07 @ 18:15:21
URL: http://nikital.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: