Smått & Gott

2009-06-06 @ 19:51:03

Idag har vi varit och hälsat på min bror och hans lilla familj. Vi har inte setts sedan i påskas, så det va ju änna på tiden. Mycket har hunnit hända undertiden, dom har bland annat varit i Grekland och ♥Neo♥ har ju lärt sig gå. ^) 
Och kusin Klara är en riktigt stor tjej nu... Hon fyller snart 5 år!! Hjälp va tiden går fort alltså! :S(Klicka för att förstora!)
  
  
  


Planen var att vi skulle åka till Ale och träffa Soffi Popp oxå. Men det sket sig... Sad Så istället åkte vi förbi klädkällaren på vägen hem. Det blev två röda dräggel scarfs och ett par badbrallor med tillhörande badtröja till Lilleman.
Och hemma hos bror fick han en body med texten "They did it" *tihi* som dom köpt i Grekland. Morfar kom oxå förbi bror en sväng, han hade med sig lördagsgodis till Klara och kläder till ♥Neo♥. Och som inte detta vore nog, så kom även mormor förbi en sväng i förmiddags med ett linne och två shorts till den lille bortskämde sötnosen. ^) Tack tack tack!!


  
  


Väl hemma igen käkade vi spagge med k-sås.  Och Lilleman skulle minsann INTE bli matad (kan själv!!) utan lät oss äta i lugn och ro (?) medans han sölade på egen hand (händer). Och när maten i skålen var slut låg nog hälften i haklappen och på golvet. O_o 
Vad tror ni pappa Bob skulle säga om det? -Ni vet han pedant farsan i fembarnsfamiljen (Staffanstorp) från "Familjen Annorlunda". Laughing


   
   
Gissa om det blev ett bad till efterrätt?? :P

Nu ska jag kasta mig i soffan och kolla fotboll, heja heja heja!!
Blogglista.se Kram på er! Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: sofia

Vi får ses en annan dag istället :) Bra att du låter lillkorven grisa, annars lär dem sig inte äta istället, förstår att det blev ett bad efteråt, det behövdes ;)Pussssss

2009-06-06 @ 20:04:20
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: malin

Haha gud vilka härliga bilder :)

2009-06-06 @ 20:24:54
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Signed by: Erika

sv: nej andra tanden :)härliga bilder :)kram

2009-06-06 @ 20:57:01
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Signed by: Anna

(Med risk att detta kommer 2 gånger)

Hahaha... va go han är är han äter!!!Tycker den där pappa Bob ska ta och tagga ner lite... låt honom ta ett studiebesök hos oss så han blir tyst:)

Haha

2009-06-06 @ 21:25:07
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Maria

Var det verkligen nödvändig med ett bad efter maten??Hi,Hi

Vilka fina kläder Neo har fått!Ha en bra fotbolls kväll:-)Kram

2009-06-06 @ 21:30:42
URL: http://sagafia.blogg.se/
Signed by: Nina

nja ja tror inte det är därför. för det var inte förrän sista gången då han satt kvar en längre stund och inte grät som han fick sådär på armarna.tycker det är jäkligt läskigt. ja menar det är ju små barn. visst man ska ju inte lämna dem - man ska alltid ha koll. men va e d för gunga som gör sådär =/ inge skoj!haha söt han är.. men ja förstår iiiiinte varför han behövde ett bad sen. Asg ;) ;)

2009-06-07 @ 09:36:53
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: