Knarrholmen... Dag 1

2009-06-07 @ 21:48:26

Sådär! Nu är vi ute på Knarrholmen, och än så länge funkar internet. :D Lite segt, men jag ska inte klaga!
Min snälla syster Emma körde oss ut till Saltholmen, och därifrån tog vi båten över hit.
Båtresan tog bara ca 10 minuter, så vi är inte jätte långt hemifrån. Men det är stor skillnad kan jag lova, från betong ghettot till skärgården. Lovely! *hart*


Stugan är väl ungefär som vi förväntade oss, liten men helt ok (inuti iaf). Skulle tippa på att den är max 20kvm. Ett pyttelitet kök med två spisplattor och ett väldigt litet kylskåp, samt en vask. Ett lite större rum (allt är relativt), med köksbord och fyra stolar och en bäddsoffa. Och en liten "sovalkov" med en våningsäng där vi ska sova, M över och jag under. :P

♥Neos♥ resesäng ställde vi först upp i "stora" rummet, men det var alldeles för ljust, så vi flyttade in sängen i en pytteliten skrubb/garderob. Den fick precis plats! Men det finns inga fönster eller ventiler där inne, så dörren måste vara öppen. :S Känns lite taskigt att ha honom i en skrubb, men men... Vi ligger precis jämte honom så det ska nog inte vara någon fara!


Däremot ligger stugan ca 15-20 meter upp från "vägen" (en liten grusväg som går runt ön), mitt bland klippor och buskar. Det är inte ens en gångstig upp till stugan. Det var ett rent helvete att få upp barnvagnen och all packning hit!!  *frown* Och själva ingången ligger på "fel sida" av huset, upp mot skogen, precis nedanför en liten kulle, så man får typ hoppa in i stugan. Hmm! Och altanen är på andra sidan, ner mot grusvägen. Man får alltså gå runt huset för att komma till altanen... Udda! *hmm*


I vilket fall som helst sa vi till "vaktmästaren" här på ön att vi skulle behöva byta stuga pga att vi inte kan köra barnvagnen hit upp. Och även om ♥Neo♥ går själv, så har han ju inte den balansen att "klättra i berg" ännu.
Vaktmästaren kunde inte göra något idag, eftersom han inte visste vilka andra stugor som var lediga. Men lovade att kika på det i mån. När han pratat med nån tant på kontoret!

Vi har spanat in en stuga som ligger på andra sidan grusvägen och hoppas att vi kan få den istället. Den ligger bara 5-6 meter upp från vägen och har altanen utanför dörren. Hoppas hoppas hoppas!  *iih*

Annars verkar allt ok. Vi har inte hunnit kika runt på ön ännu, har bara gått nere från färjan upp till affären och hämtat nyckeln och sen hit.
Gick till toaletten en snabbis också, som ligger ca 30-40 meter härifrån. Hoppas inte jag blir nödig inatt! O_o Hahaha!

I väntan på färjan passade jag på o fota ALL våran packning. Vi skulle lätt kunna stanna hela sommaren, hahaha... Tungt som faan va det oxå!Min snygga ritning över stugan, visst är jag grym? (:
 (klickbar!)Sleeping Beauty *love*


Nu ska vi oxå sova... Det blir att utforska ön i mån och förhoppningsvis byta stuga! Håll tummarna för oss är ni snälla! ^) God Natt!


Glöm inte att rösta på min blogg!!

Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Å, jesus!!Det va ju inte barnvänligt direkt haha...

Ni får se till att byta stuga och hoppas att den är större.. annars blir det nog svårt för oss att hälsa på och sova över ;)Hörs imorrn!

Sov så gott och hoppas att du inte blir kissenödig ;)

Puss å kram

2009-06-07 @ 22:56:00
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Magic

ser ut som ni haft trevligt iallafall ha en bra vecka!!!!

2009-06-08 @ 01:36:16
URL: http://experienceno1.blogspot.com
Signed by: Angelica

Det ser ut som jag skulle behöva komma ut på onsdag och kika hur ni har det. ;) Kan du inte göra en käck videodagbok så vi får se huset "live"? :pKram till er

2009-06-08 @ 06:47:40
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Erika

Ser som halv mysigt ut ändå :)

2009-06-08 @ 07:08:36
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Signed by: Maria

Ja, det var verkligen en stor grusväg:-)

Ser mysigt ut annars!Ha det gott nu!Kram

2009-06-08 @ 08:23:40
Signed by: Nina

håller tummarna! hoppas ni får en super fin semester iaf! :D

2009-06-08 @ 17:21:26
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Amanda

Vad mysigt det ser ut! Men jag förstår att det kanske kan bli lite knöligt med barnvagn och med Neo. :o)Hoppas ni får ett fint break ifrån vardagen nu. Sköt om er!

Kramar

2009-06-08 @ 18:17:06
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: mammagladh - solsting

Åhh, vad mysigt att få bo i skärgården!!! Skippa vagnen, använd en ergonomisk bärsele istället. Med ergonomisk menas en sele som har ett höftbälte så att barnets vikt går ned på bärarens höft, axlarna blir så gott som fria. Selen ska även vara ergonomisk för barnet, barnet ska sitta i så kallad grodposition för att barnets rygg inte ska belastas.Hur skydda sig mot solen? Läs mer i min blogg.

http://mammagladh.blogg.se

2009-06-08 @ 18:24:21
URL: http://www.babymind.se
Signed by: Lovisa

vad mysigt liv ni verkar ha :)

2009-06-08 @ 18:53:30
URL: http://lovisasbilder.blogg.se/
Signed by: hanna

gullig blogg :$!

2009-06-08 @ 19:47:01
URL: http://hejhhe.blogg.se/
Signed by: Frida

Finns det hjärterum så finns det stjärterum..

Vilken mysig semester, bara vara tid alltså i några dagar.

TACK för dina kommentarer..

Pussar & kramar till skärgårdsHanna ;D

2009-06-08 @ 20:08:46
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Signed by: Maria Falun

Hoppas ni får en fin semester-vecka! Verkar ju hur mysigt som helst ju! Blir kul att läsa om vad ni hittar på för äventyr! Kramar

2009-06-08 @ 20:17:27
Signed by: Ida

Hej! Googlade efter hur stugorna på Knarrholmen ser ut och jag undrar om du har bilder på hur det ser ut inne i stugan? Vi är 8 personer som ska dit, tror du vi alla får plats om vi tar med egna madrasser? 2 i våningsängen, 2 i skrubben och 2 i bäddsoffan + 2 extra madrasser?

2012-02-28 @ 19:34:57
URL: http://favs.se/musik

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: