Debatten...

2009-11-06 @ 12:39:09
Ja, som ni säkert märkte så "fick" jag inte prata nått i tv igår. Vilket faktiskt känns skönt! Trots att det bara var ett ämne igår (i vanliga fall är det två eller tre ämnen) så hann vi inte komma in på mammabloggare. Vi började snurra in på ämnet iom att Katrin Zytomierska (som oxå var med igår) vill videoblogga (?) direkt från sin förlossning. Men ganska snabbt föll diskutionen tillbaka på "Ett fall för Louise" -eller vad det heter? Har aldrig sett programmet, så jag vill inte spekulera i vad som är rätt och fel.
Och om ni undrar varför jag satt mitt i smeten/skottlinjen, så var det för att dom placerade mig där!! Jag och Nathalie (som oxå var med) hade satt oss högst upp i hörnet, för att inte synas så mycket. Men dom ville tydligen ha mig mer synlig för att jag skulle prata... Ehh? Kändes bara pinsamt att sitta där utan att öppna käften faktiskt! Men, men... Nu är det över som tur är!

Och ang Katrins eventuella videblogg från sin kommande förlossning, så tycker jag att det är coolt. Inte för att jag själv skulle vilja göra nått liknande. Men det finns ju massa program om förlossningskliniker och liknade, så varför inte sända direkt på nätet? Både i "utbildningssyfte" och av nyfikenhet. Och jag tror verkligen inte att hennes bebis kommer skadas av detta i framtiden. Lika lite som jag tror att Neo tar nån skada av att "exponeras" här i bloggen varje dag. 
Hade min mamma gjort något liknande när jag va liten hade jag tyckt det va jätte kul att kika på och läsa om. Bara att kunna kika tillbaka i bloggen och se vad jag och Neo gjorde för ett år sedan är jätte kul, eller läsa om när han började krypa osv. Förstår inte HUR han skulle kunna ta skada av det?

Nåja, alla har vi olika åsikter om vad som är rätt och fel. Och jag respekterar dom som inte vill puplicera bilder på sina barn på facebook och i bloggar. Men jag kommer att fortsätta... Dels för min egen och Lillemans skull och dels för släkt och vänner som genom bloggen kan följa våran vardag och Lillemans utveckling, trots att vi inte träffas så ofta.

Hur känner ni andra "mammabloggare"? Tycker ni att vi exponerar våra barn? Tror ni våra barn kommer ta skada av detta i framtiden? -På vilket sätt?


Hoppas ni får en mysig fredag och en trevlig helg!
Kram kram!

Blogglista.se


BTW - Låsta bloggen är uppdaterad!!


Söta små hälsningar..
Signed by: Frida

Hihi kul att vara med iaf...

Sen kan man ha många åsikter om vad som är rätt & fel i detta ämne..

Kramar<3

2009-11-06 @ 14:34:19
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Signed by: Annika

Haloj Hanna!! Håller med dig, tror inte heller att barn tar skada av det..Nu har vi smyg öppnat web-butiken så till våren hoppas vi få till den ytterligare.Du är by the way grym på att skriva och design. Om du fortf.är intresserad av att lotta ut något i din blogg från oss. Maila mig!!



Mvh Annika / Småtufft

2009-11-06 @ 16:39:52
URL: http://smatufft.blogg.se/
Signed by: Anonym

gud vilken hemsk bebis

2009-11-06 @ 21:14:13
Signed by: Nina ♡

ja å mannen satt å skratta. va nämligen så att de prata om att allt hamnade på internet å d va ju så hemskt blabla bla. sen hann dem ju inte med allt. så säger dem. men ni kan se fortsättningen på internet. lät bara så jäkla skoj! :D



ja kommer att fortsätta. sen får man väl ta ställning då han blir äldre. kanske inte så skoj då folk som klänner theo kan gå in ä läsa etc. men vi får se.. just nu så ser ja inge hinder. är skoj å blogga å sen ha för å kolla själv å så..



förstod nästan att dem satte dig längst fram. för det lät som på dig att du inte ville sitta där :D skönt att du slapp prata iaf :P



kramkram

2009-11-08 @ 00:15:01
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Nina ♡

visst hade du fiskdamm då neo fyllde år? va hade du i påsen? funderat på russin å clementin iaf. men vill ha någe mer.. står still. behöver inspiration :D

2009-11-08 @ 12:57:52
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: