~ Pimp My Funeral ~

2009-09-23 @ 10:29:56
Inte för att jag varken vill eller tänker än på många många år... (Peppar peppar!!) Men när jag till slut "trillar av pinnen" så vill jag absolut inte ha nån trist begravning med en svartklädda anhöriga, som mellan snyftningarna lyssnar på otäck orgelmusik! Tack, men NEJ TACK!

Säg till prällen att sätta på "I´m Not Dead" med P!nk, eller nått annat som får kyrktaket att lyfta.
Ni som behagar komma på min "avskedsfest", eller begravning som det så trist heter, får gärna klä er i rosa eller nått annat färgstarkt klädesplagg. Och sitt för guds skull inte och lipa.
Skratta istället åt fina och roliga minnen, om ni har några sånna av mig...? Visa gärna några pinsamma bilder från "the good old days", det är ju ändå ingen som ser om jag rodnar... Haha!
Och tro inte att jag tänker ligga och ruttna i en ful likkista. Noope, jag vill ha en Angel Box med silvervingar. Man vill ju färdas pretty in pink när man har en "one way ticket to the blue..."
Hoppas den finns i "modell XL", eftersom jag är rätt bred om baken, haha! Men det löser sig nog, ni får la lägga mig på tvären annars...
Nä, skämtosido! Se bara till så att dom inte kremerar mig efter erat sista farväl. Om det inte är obligatoriskt då vill säga! För jag ska ju som sagt inte än på många många år...

För visst vore det onödigt att bränna upp en sån här snygging till likkista Angel Box? Handtagen/vingarna finns även i guld!

Angel Boxen finns även i svart och vit och är designad av Fluffbabes.
  

Har du själv funderat över din begravning? Eller vill som så många andra, inte tänka på det ännu? Inte för att jag tänker så mycket på döden eller min begravning, men när jag va inne och kikade på www.angelbox.se och läste om deras "Never ending story...", så var jag bara tvungen att framföra min önskemål, haha!

Alla bilderna i detta inlägg är lånade från www.angelbox.se.


Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

Du är galen!

2009-09-23 @ 11:54:55
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Lena

knäppgök;)

2009-09-23 @ 12:19:20
Signed by: mika

hahaha, det är ju inte allt för ofta man skrattar när man l'ser om begravning =)Hur är det med Neo´s feber?missade kommentaren där du skrev hur man gör, ska kolla om jag hittar det & framför allt kan foxa det.

annars får du gära hjälpa mig när du kommer hem =)

2009-09-23 @ 13:31:37
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: Frida

Du är sååå härlig, jag håller med dig i ALLT.

& den rosa kistan var verkligen supercool;D

Massor av kramar<3

2009-09-23 @ 19:39:19
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Signed by: maria

hahaa kul inlägg :)

Jag tänker dock bli kremerad. Jag är rädd att de hittar mitt skelett sen i framtiden och visar mej på museum. Jag vill inte ligga i en monter på ett museum... :p

2009-09-24 @ 00:12:35
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Signed by: Emelie, Mamma till David

Tack så mycket! :D Du har också en väldigt fin blogg :) Hur gammal är din lilla pojke? :D Ha en bra dag! Kram

2009-09-24 @ 08:24:09
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Signed by: Ewa

Du skriver att en så fin kista inte bör kremeras - men OM man nu ändå ska kremeras så finns det ju även en matchande urna på samma ställe... <3

http://neverendingstory.se.temp-url.se/angeldust.asp

2012-06-10 @ 13:14:10
URL: http://www.lewalara.com/blog_28.html

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: