Fredag igen!

2009-09-11 @ 20:56:32
[ p a u s b l o g g a r • i d o l ]

Jag vet att jag tjötar om det varje vecka... Men nu är det tydligen fredag igen, veckorna går skrämmande fort! Men eftersom M börjar jobba imån igen så känns det som söndag. Men men... Innan han ska jobba är det fredagsmys som gäller. Lovely! ^)

Och vilket gött väder det har varit idag då, ännu mer lovely! Tyvärr har vi inte tagit vara på det. Precis när vi skulle gå ut, kom moster Emma och Carro hit. M skulle fixa med Carros nya dator och undertiden passade brudarna på att busa med Lilleman.

¡ɐɯɯǝ ɹǝʇsoɯ ɥɔo uɐɯǝןןıן(:


Carro försökte få honom att måla på pappret istället för väggen... Hmm! *hmm*På eftermiddagen åkte vi hem till mormor, hon kom hem från Frankrike inatt och ville såklart busa med prinskorven.
 
Hon hade köpt med sig två par tröjor och ett par byxor till barbarnet oxå!
Tack mormor! *love* (Klickbara!!)
  

Det blev endast en liten stund i lekplatsen utanför mormor, så imån hoppas vi på fint väder igen. För då har jag lovat Lilleman att vi ska leka utomhus.
Så nu håller vi tummarna för sol imån! :D

Nu ska jag strax kolla på "Kändisdjungeln" på tv4 och fredagsmysa! Hoppas ni oxå får en mysig fredagskväll! Kram kram...

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Ni verkar ha haft fredagsmys hela dagen :)Jo, nog kan man tycka att 600 kronor för en begagnad overall är mycket pengar...men eftersom det är förra årets modell som är i toppskick så var det riktigt bra pris (nypris 1195 kr). Så jag känner mig nöjd med affären :)Kramar!

2009-09-11 @ 22:11:28
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Carro

Vilken härlig fredag ni verkar haft. Hoppas resten av helgen blir lika bra.Tack tack för kommentarerna =) Ja han sover kanon i sitt nya rum. Har hara vaknat 2 nätter, ena natten vid 4 för att leka (NEJ) och andra natten troligvis av en mardröm vid 1. Han somnade om ganska snabbt båda gångerna.Han är så söt i tuppkam tycker jag, funderar på att klippa en riktig från panna till nacke och görkort på sidorna =)Massa kramar till er

2009-09-11 @ 22:44:58
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: Maria

Sv: Tack så jätte mycket! Det är verkligen en önskan som gått i uppfyllese att få bygga ett eget hus:-)Hoppas att ni får en fin lördag i det fina & soliga väder som det bjuds på i dag!*kram Kram

2009-09-12 @ 09:14:54
URL: http://sagafia.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: