Softish Söndag!

2009-09-20 @ 20:46:54
Eftersom Lilleman fortfarande har feber, har det blivit en lugn innedag idag. Mormor och hennes kollega kom hit en sväng förut, och det va såklart populärt. Neo säger "momoo" nu och blir jätte glad när hon kommer. *love* Och ska "prata" med henne i telefon om hon ringer... Haha!
Sen kom moster Emma hit en stund oxå, hon hade med sig en ljusblå/brun randig tröja och beigha manchesterbyxor till Lilleman. Hon är faan shopaholic alltså, haha... Men vi bugar och bockar, såklart!! :DAnnars har det faktiskt inte hänt så mycket idag, vi har myst, kikat tv och softat. Perfekt sysselsättning en regnig söndag som denna! ^)

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

nej va trist att höra. lika bra å kolla upp det då! för att vara på säkra sidan. Hoppas han kurerar sig snabbt nu! =/fina kläder han fick..

2009-09-20 @ 20:53:19
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: lolla

halloj

det är bara att tacka och taemot när man har sån tur att få lite kläder, men det är ju sååå roligt att handla barnklder åxå helst när man inte själv har nån liten goding....

roliga bilder du visar från bushuset..heter det så?

kram på er lolla

2009-09-20 @ 21:15:43
URL: http://lollashus.blogg.se/
Signed by: Mika

Stackars liten! Hoppas han blir frisk fort!

spec innan torsdag iaf!Sååå snygg bloggen blivit!!!!!!

kram!ps. jag vill gärna ha klickskydd

2009-09-20 @ 21:50:03
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: Carro

Trist med feber (igen). Elliot hälsar att Neo ska krya på sig så han orkar leka i Grekland (jag är inte ett dugg avis jag lovar...)Jättefina kläder. Önskar vi kände en shopoholic =)förutom jag själv då...Nu är Elliots rum klart och bilderna uppe =)

2009-09-20 @ 21:56:11
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: Emelie

Mosters prins kan tänkas :-)Den nya desigen är jättefin!! Man blir riktigt glad av att titta på den!Hoppas ni har haft en bra helg..

Kram

2009-09-20 @ 22:51:17
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Fruktbus - Ung Mamma´s Vilda Vardagar med Potträning, Graviditetskilon & Vuxenhångel!

Hej! Ja visst är videon söt =) Vilka fina kläder! Haft en bra helg?

2009-09-20 @ 23:59:55
URL: http://fruktbus.blogg.se/
Signed by: Amanda

Jättesöta kläder han fått. Jag hade verkligen haft något emot en moster som ar shopoholic. Ludwig hade behövt det. Vi har fått kläder av en av mina vänner eftersom hennes barn inte kan ha dom längre och dom inte ska ha fler barn. Men igår ringde hon och sa att hon ville ha tillbaka dom. Även om det är saker som Ludwig använder nu. Det är mer än hälften av hans befintliga garderob! Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inga pengar och köpa nya kläder för och Ludwig kan ju inte gärna gå med rumpan bar. :o( Ett par byxor har han. Och tre tröjor. Det räcker inte långt...Måndag idag. Igen! Hoppas ni får en fin start på nya veckan!

Kram

2009-09-21 @ 09:37:18
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Carro

Tack så mycket.Ja här vill jag ju fortsätta med resten men det får allt vänta ett tag så byggdammet hinner lägga sig =)Hoppas ni får en toppenmåndag =)

Kramar

2009-09-21 @ 10:31:11
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: