Stadsorientering!

2009-09-07 @ 22:47:15
Dagens plan var att möta SaloJärntorget när hon slutade jobba kl 14, för att sedan promenera upp till Slottskogen. Men när vi började promenera upp längs Linnégatan började det såklart att regna, samtidigt som hungern började smyga sig på. Så vi vek av vid Olivedalsgatan och hoppade på en spårvagn, åkte dock bara två hållplatser... Till café Glädje Bubblan!
Har ju skrivit om Glädje Bubblan förut här i bloggen, men för er som missat det så är det ett "familjecafé" med barnvagnsparkering utanför och en stor mysig lekhörna inne på cafét, med massor av leksaker! God mat och fika men tyvärr ganska dyrt (ja, jag är fattig!!).
Efter att Lilleman hade härjat runt som en galning och alla var mätta i magen, fortsatte vi upp mot Landala. Regnet hade avtagit och vi va på jakt efter en lekplats till Lilleman... Det fanns dock inget intressant i Landala, så vi fortsatte mot Näckrosdammen.
Både jag och Salo va helt vilse och vi fick fråga om vägen flera gånger, haha! Snacka om stadsorientering i sin egen stad alltså. Till slut kom vi iaf fram och Lilleman fick "leka av sig". Dammen lockade dock mer än gungor och rutschkanan...
När vi tillslut tröttnade gick vi vidare ner på Avenyn och i höjd med Valand träffade vi faster Angelica. Hon skulle träffa en kompis i Brunsparken, så vi gjorde henne sällskap dit. Väl nere i Brunsparken, hoppade jag och Neo på spårvagnen och åkte hem. Puh!
Det blev med andra ord en heldag på stan och eftersom jag inte hade några promenadskor på mig, så har jag ganska ont i fötterna nu!

Typiskt nog glömde jag kameran hemma! Så istället för bilder får ni en liten karta över våran promenad... Klicka om ni vill se den större!


Lunka på, lunka på, vi har långan väg att gå...


Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: maria

Där gick jag med idag. Vi kanske gick förbi varandra :)

2009-09-08 @ 00:07:15
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Signed by: Em

Oj, det var långt, hoppas det gick bra!

2009-09-08 @ 07:07:54
URL: http://myseasons.blogg.se/
Signed by: Elin

Jaaa! Bebben kom inatt och det blev en liten pojke!

Jag är genast med och tävlar.kram/faster elin ;)

2009-09-08 @ 08:47:05
URL: http://elinpersson.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: