Uppdatering!

2009-09-01 @ 21:49:24
[ p a u s b l o g g a r • o c t o m o m ]

Sådär, nu sitter jag vid min kära lappis i soffan och kikar på "Åttlingmammans otroliga liv". Jag borde egentligen sova, för jag är sjukt trött. Men känner för att ha lite "egen tid" efter allt... Som ni säkert har läst i tidigare inlägg så spenderade vi natten på Östra. Lillemans förkylning satte sig på luftvägarna och han fick falsk krupp (igen).
Natten till igår va Lilleman vaken mellan 1 och 4, han va jätte ledsen och skrek som en stucken gris. Han hade ingen feber men va täppt i näsan och kunde bara andas genom munnen, vilket såklart blir svårt när han prompt skulle ha napp och VÄGRAR låta oss ge honom nässpray. *hmm* 

Till slut somnade han iaf. bredvid mig och jag trodde vi skulle få en lååång sovmorgon. Men icke!  07.20 vaknade han och var gnällig igen, och så fortsatte hela gårdagen. Under hela dagen blev det bara en liten vila på ca 10 minuter, så när han skulle sova på kvällen trodde jag att han skulle somna som en stock...
Han sov i ca 30 minuter innan han vaknade igen, då lät han som en Darth Vader typ och hostade som en gammal rökare. :S
Vi visste ju nästan att det va krupp, eftersom han haft det några gånger tidigare. Men eftersom det inte gav med sig när han fick ventolin och frisk luft ute på balkongen, åkte jag upp med honom till Östra. Han fick två omgångar adrenalin i inhalator. Sen var det bara att sitta ner och vänta och vänta och vänta... Men vid 2-tiden gav jag upp! Jag var sjukt trött och Neo andades "normalt" igen. Dessutom va han sååå övertrött efter att bara ha sovit några timmar det senaste dygnet. För på sjukhuset röjde han runt som en illbatting och folk undrade om han ens var sjuk... Puh! 
I bilen på väg hem somnade han dock som en stock och vaknade inte ens när jag bar upp honom och la honom i sängen.

I morse vaknade vi lite senare, typ vid 8.30. Då lät han ansträngd i andningen igen men verkade piggare och gladare. Men för säkerhets skull bokade jag en tid på barnmedicin, eftersom jag åkte från sjukhuset utan att någon läkare tittat på Neo inatt.
På barnmedicin tyckte dom att allt såg bra ut. Dom bekräftade även att det va krupp och "påminnde" oss om att vi hade kortisontabletter hemma från i vintras. Dooohooo! Hade jag kommit ihåg det igår kväll, så hade jag sluppit åka in med honom.

Nåja, nu sover han iaf. och han andas bra! Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir en lugn natt... För jag vill sova!! *zzz*

En pigg och förvånansvärt glad Neo i väntrummet på östra inatt...


Alla som inte orkade läsa heeeela inlägget måste rösta!! :P
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Carro

Skönt att det verkar bättre nu =) Håller tummarna för en lugn natt.E har oxå en sån tröja som Neo har (fast som pyjamas) =)

Kram till er

2009-09-01 @ 22:01:59
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: niklas

Grattis!

Du kom vidare till veckans final av bloggarna ;)Röstningen har redan börjat så nu är det dax för dig att försöka få flest röster på dig. gå in på tävningsinlägget för att få reda på mer information. ;)

Pss, ett tips är att du skriver att du är med och tävlar i ett inlägg och även tipsar blogg-vännerna att rösta på dig. ;)http://niklasvikt.blogg.se/2009/september/utkast-nr1.html

2009-09-02 @ 10:45:42
URL: http://niklasvikt.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: