Zzznark!

2009-09-12 @ 10:54:55
Lillemans förkylning verkar vara en envis sådan, den vill bara inte ge med sig. Från att ha varit helt frisk (?) igår, vaknade han sent igår kväll av en hostattack som höll i sig i nästan 2 timmar. Han hostade så mycket att han "spydde" upp slem, vilket säkert va bra iof. Men orka!
När hostan till sist gav med sig tog det ytterligare 1 timme att få honom att somna om. Gaaah! Och efter att pappa M gick till jobbet vid 4-tiden i morse (stackarn fick inte sova många timmar!) vaknade Lilleman igen, suck! Då tog jag in honom till våran säng och fick honom till slut att somna om. Jag trodde dock att vi skulle få en lååång sovmorgon iom. all missad sömn inatt, men icke! Strax efter 7 i morse tyckte Neo att det va dags att gå upp.
Måste erkänna att jag inte varit den roligaste morsan nu på morgonkvisten! Har legat på golvet inne i hans rum och halvsovit medans han har fått roa sig själv, shame on me!
Nu väntar jag på att han ska somna igen, så jag oxå kan passa på att sova. Men han är ju som en duracellkanin! Puh!

Nåja, nån gång lär han ju somna och då gäller det att kasta sig i säng för min del! Sen blir det utomhus bus i eftermiddag...
Hoppas eran natt och morgon varit bättre!


Piggelin!Fortsätt att rösta!

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Åh, jag lider med er! - alla tre! Krya på lillgrynet, nu!:o) Julian är också tussig i helgen, men ingen hosta än iaf... Det är verkligen asjobbigt att inte få sova på nätterna! Bamsekram

2009-09-12 @ 16:49:30
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Haha, jag är en mamma som också brukar sova under lek...för Edvin är som oftast morgonpigg han med ;)Hoppas att ni fått vila lite under dagen istället!

Kramar

2009-09-12 @ 17:52:48
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: