Beslutsångest!!

2010-04-07 @ 11:51:12
Till helgen är det äntligen dags för Baby & Barn mässa här i Göteborg. Som jag har längtat! ^^
Planen är att gå minst en av dagarna. Har siktat in mig på fredagen, eftersom jag ändå "bara" är hemma och dräller (läs: söker jobb) och då är det antagligen minst folk oxå. Eventuellt blir det kanske lördag eller söndag oxå, beroende på mässans utbud och väder. Är det fint väder vill vi ju såklart ta vara på det, utomhus!

För att komma till min beslutångest, så är jag väldigt kluven i frågan om jag ska ta med mig Neo eller inte... Visserligen är det ju en mässa för barn (och föräldrar såklart) med aktiviteter såsom fiskdamm, bilbana, barnbibliotek, bamsegympa, filmvisning, lek osv osv.
Men både förra och förrförra året va det sjukt mycket folk, miljontals barnvagnar och väldigt väldigt trångt. Och trots att jag gick ensam (utan Neo och bökig barnvagn), fick jag lite "panik" och hade knappt nån ro att kika på alla montrar. Trots att det va ett fantastiskt utbud!
Bör jag då släpa med mig Neo och "utsätta" honom för detta? Kommer han uppskatta fiskdammen, filmvsning och bamsgympa mm. när det är sååå mycket folk och en mamma som är smått stressad?
Eller tror ni han föredrar att vara på dagis i en "lugn" (allt är relativt) och trygg miljö och slippa sova middag i vagnen och äta lunch med en allt för livlig ljudnivå?
Jag är som sagt väldigt kluven och vet varken ut eller in. Tar jag med honom och det blir för hysteriskt, är det ju inte värre än att vi åker därifrån. Och tar jag inte med honom och sen känner att han borde ha följt med, kan jag ju ta med honom på lördag eller söndag. Hmmm...?

Vad tycker ni? Hur hade ni gjort? Med eller utan barn?

[Bilder i detta inlägg är hämtade från babybarn.se]

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Solblomma

Jag hade gått själv på fredag och är det super så hade jag tagit med Neo på lörd el sönd! Hoppas du får trevligt!

2010-04-07 @ 12:28:17
Signed by: Carro

Jag hade gått själv på fredagen och sen ta med honom lörd/sön om det är så att du tror han skulle uppskatta det.Hoppas du hittar nåt kul på mässan =)

Kram

2010-04-07 @ 12:32:48
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: Jessica

Jag kommer nog inte ta med Anton när jag går på lördag, om inte jag har med mig nån mer vuxen så att jag kan gå lite själv också :)

2010-04-07 @ 12:57:24
URL: http://bjorkstrom.blogg.se/
Signed by: Amanda

Jag hade absolut gått själv. men våran situation är kanske lite annorlunda också eftersom Ludwig också är infektionskänslig.

Men jag tror faktiskt inte barnen uppskattar mässan om det är FÖR mycket folk. tror det kan bli lite för mycket.Hoppas ni får kul hur ni än väljer att göra. :)

Kram

2010-04-07 @ 13:00:49
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: annas Perssonliga

Om jag haft möjlighet att gå två dagar skulle barnen eller iaf min stora dotter fått följa med en dag, sen hade jag gått själv den andra.... eller helst med någon kompis.I vilket fall, ha fantastiskt kul!!Kram

2010-04-07 @ 13:25:52
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Signed by: Nina

det har gått super på dagis :Dmen du om du ska gå alla tre dagarna så kan du ju kolla på fre hur det är. så tar du med honom sen på helgen :PMEN dem där mässorna brukar ha en massa för barn. det hade dem här i sthlm iaf. så nästa år den kommer hit ska theo få haka på :Dkrams

2010-04-07 @ 13:54:30
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: carolina

ojoj, jag vet inte. kanske kul ändå för honom att följa med om det finns en massa grejer där som är barnvänliga =)synd att det var i göteborg, en bra bit härifrån :(

2010-04-07 @ 16:14:29
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Signed by: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Jag hade nog tagit med mig Edvin.

Men nu är han med mig nästan överallt.

Tror att han skulle tycka att det var kul att komma ut o vara med på fiskedamm o annat skoj :)

Kramar

2010-04-07 @ 19:01:55
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: Elin - Ett hus till oss

Så KUL med mässa! Vad svårt att veta om man skall ta med barn eller inte. Om Neo gillar mycket folk och aktivitet hade jag tagit med honom men om han blir stressad och ledsen av mycket stök hade jag lämnat honom på dagis :)Jag önskar er en fin kväll, Kram Elin!

2010-04-07 @ 20:58:33
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Signed by: Camilla

Jag Lena & Jeanette + Sofia ska gå på fredag.

2010-04-08 @ 01:22:26
URL: http://camillamakita.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: