Förvirrad...

2010-08-19 @ 11:31:00

Som ni (som följer bloggen) vet så har ju jag haft "lite" problem med min gallblåsa dom senaste månaderna. Med gallstensanfall och sjukhusvistelser osv...
Det senaste anfallet var för mindre än en månad sedan och några dagar efter det anfallet gjorde jag ett ultraljud av buken inför en kommande operation. Då visade det sig att jag inte hade några gallstenar kvar i gallblåsan, varpå läkaren som gjorde UL säger att det inte kommer bli nån OP.
Jag blev glad men samtidigt lite besviken över beskedet... Glad för att jag slipper OP med allt var det innebär (smärta, nedsövd, ifrån mina killar, ännu mer smärta osv). Men samtidigt vill jag ju bli av med den jävla gallblåsan, för på så vis kan det ju inte bildas några mer stenar - vilket innebär att jag slipper framtida besvär med gallstensanfall. Därav min besvikelse!

I vilket fall som helst, så fick jag ett brev från sjukhuset igår med en kallelse till operation. Ehh... Va? Snacka om att göra mig förvirrad!!
Dock är jag bortrest den veckan som OP är planerad (skriver om den resan i ett annat inlägg ;o) så idag ringde jag operationskordinatorn (den som har hand om op.kön och planerar för inskrivning och allt sånt...) för att höra om det gick att ändra tiden... Jag sa även att om det är fööör bökigt att avboka och ändra, så skulle jag givetvis avboka resan istället för op.tiden! Hälsan kommer ju i första hand! ^^

Tjejen i telefonen blev dock (minst) lika förvirrad som mig, eftersom det stod klart och tydligt i hennes journal att jag ju faktiskt inte hade några stenar kvar. Och att läkaren som gjorde mitt UL skrivit att nån op inte var nödvändig.
Läkaren som jag hade träffat några dagar innan, vid mitt senaste anfall hade däremot skyndat på mitt fall eftersom jag fått två anfall så tätt inpå varnadra. Att jag dessutom hade höga levervärden och knas med bukspotskörteln när jag blev inlagd i mitten av juni, oroade honom lite.

Operationskordinatorn avbokade både mitt inskrivningsmöte och min op.tid och lovade att ringa tillbaka till mig så fort hon rett ut den här soppan. Om det blir nån op eller ej återstår att se... Men resan slipper vi avboka iaf. ^^

Sorry för det långa och förvirrande inlägget! Som plåster på såren slänger jag in en liten film på Neo när han leker på BP. Enjoy...



Söta små hälsningar..
Signed by: Fröken M

Åh, sånt där längtar jag lite tills vi kan göra !! jag är sugen på att ta fram mina barnsliga sidor men väljer helst att "maskera" dem med Viggo ;) kram

2010-08-19 @ 12:58:43
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Signed by: Nina

ehhh ja det där va jju väldans förvirrande??? hoppas det löser sig.! att dem ringer å berättar vad som händer så du slipper undra..



söt neo är. han springer så mkt bättre än theo tycker ja. theo har sina bebisben än. haha! så söt då han står å hoppas där. va filmar du med?

2010-08-19 @ 14:07:06
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Anonym

usch va trist. man blir ju handikappad utan sin älskade kamera :p ja hade ju.. ja nån

2010-08-19 @ 14:16:58
Signed by: Nina

ops skicka iväg i förtid...



usch va trist. man blir ju handikappad utan sin älskade kamera :p ja hade ju.. ja nån kamera som ja filmar med. men den är ju urusel. tyckte din va toppen. filma bra! men canon e ju bra!

2010-08-19 @ 14:17:33
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Jeanette

Snacka om att den ene inte vet vad den andra gör?!

Hoppas att du slipper fler anfall av stenarna du inte har?! Kramar

2010-08-19 @ 14:28:21
Signed by: Emma & Theo

usch förstår att det är jobbigt det där med gallblåsan, min mamma hade såna problem också och fick inte heller nån OP :( jo det är ju så, man unnar sig själv så lite nu när man har smått. Fast jag tycker ju iof att det är minst lika skoj att klä ongen i nya fina kläder som mig själv ;)

2010-08-19 @ 16:11:11
URL: http://littletoddler.blogg.se/
Signed by: Anonym

Ja men visst är det!

Finns hur mycket som helst o prata om!



Usch din stackare! Låter jobbigt det där med gallblåsan.Hoppas allt blir bra iaf!

Kram

2010-08-19 @ 16:23:05
Signed by: Lina

Sv: Ja visst är det hemsk. Ve fan tappar bort ett barn. (dessutom mitt barn) Att sedan försöka lägga skulden på en 6 åring gör att man sjunker så lågt man bara kan...

2010-08-19 @ 18:59:20
URL: http://www.gammalfjortis.se
Signed by: Maria

Inte lite förvirrande!!

Bara du slipper fler anfall nu.



Kram Kram

2010-08-19 @ 20:43:25
URL: http://sagafia.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: