Gaaahahhaaaa!!

2010-12-13 @ 20:34:57
Den senaste veckan har min dator inte alls velat sammarbeta med mig... Mitt nätverk försvinner i tid och otid, sidor kan inte öppnas och visas ordentligt, vissa dagar startar inte ens datorn och kommer jag väl in på en sida är det sällan jag "kommer vidare" (typ om jag försöker kommentera nån blogg), det tar en evighet (om det ens funkar) att ladda över bilder från kameran till datorn, datorn hittar inte mitt minneskort typ. Gaaahahhaaaa!!
Maggies dator och internetuppkoppling fungerar som det ska, så han gissar att det är mitt nätverkskort har gett upp, men det måste ju vara nått mer som är knas...? Så nu hoppas jag att (den rika) tomten läser min blogg, för här kommer min rosa önskelista:

Det är alltså ett projekt att blogga nu för tiden, och att läsa och kommentera andra bloggar är knappt att tänka på... Suck! Fick dock en "solskensstund" tidigare idag och hann söka några jobb. Yeeeey!! ^^

Nu ger jag upp för idag och flyttar över till soffan. Den sviker mig iaf inte... ♥

Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

Gilla

2010-12-13 @ 20:59:06
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Caroline

Exakt, allt är snyggare i rosa!:)

2010-12-14 @ 00:37:48
URL: http://carroslogbook.blogg.se/
Signed by: johan

Hej!Att det skall vara nätverkskortet som strular när du för över bilder från kameran är ju föga troligt, men att det kan vara det som strular när du surfar kan ju stämma.Dock tror jag att det kan vara bäst att bara testa med en helt vanlig omformatering av datorn och prova.. Fungerar det då så är det ju kanske så att du lägger in något knasigt som gör att datorn strular..Chip!

2010-12-17 @ 07:38:28

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: