Jobbigt!!

2010-12-12 @ 20:47:05
Usch och fy... Jag är såå trött och slö och öm i hela kroppen (alltså inte bara i magen) efter operationen. Har verkligen varit jobbigt denna helgen, då pappa M har jobbat. Neo har varit jättesnäll och försiktigt med mig och magen, men ändå. Bara att komma upp ur sängen gör ont och tar tid. Och i mitt tempo hinner jag inte riktigt med i Neos lek och behov. Jag vet att det bara gått tre dagar sedan operationen, men jag blir ändå ledsen och besviken när jag inte orkar och klarar saker som annars är så enkla. Puh!

Trots mitt gnäll kom vi hemifrån idag oxå, tack vare moster Emma som fick agera chaufför IGEN! ♥ Det blev en sväng hem till Emelie & Co. Vi firade Laura idag, eftersom jag inte orkade med det igår. Kidsen busade och det bjöds på hembakat. ^^ Cosy!




Väl hemma igen va de dags att ta bort nagellacket som Neo fick på
sina små naglar igår... Haha! Jag satt och målade mina och då ville
såklart han oxå ha, och han nöjde sig inte med EN, utan skulle
såklart ha ALLA målade. Pappa M suckade högt (såklart?) men jag sa
att det kunde ju vart värre... Han fick ju iaf inte det ROSA lacket! ^^

Men nu är det som sagt borttaget så han kan vara naturligt fin på
sitt allra första Luciatåg på dagis imån... Ska bli kul att kika på! ^^

Nu ska jag flytta över till soffan igen... Kram på er!
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: britta bloggar

Haha jag tycker att det var fint!

2010-12-12 @ 23:02:30
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Signed by: Jeanette C

Klart att han vill ha som sin mamma.

Jag minns att efter min gallstens oreration var jag lätt handikappad i tre veckor. Det tar tid Hanna. Men kan trösta dig att om du har häftklammror i såren så gör dem inte ont att ta bort. Krya på dig!

Kram

2010-12-13 @ 08:00:01
Signed by: Mellabella

Hej Hanna!



Jag förstår att det måste vara jätte jobbigt att vara nyopererad och ha en liten bussunge som man vill ta hand om som vanligt. Å så sött att han ville ha nagellack! Jag tycker du är en alldeles underbar mor som låter honom få testa det han vill ;o)



Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, skall ju snart vara hemma och känner att det nog ändå är ganska kul att dela med sig av sina tankar lite. Du får jätte gärna komma med tips till mig hur jag skall göra med bloggen. Du är ju proffs på det här! ;o)



Synd att det inte blev något med jultjejmiddagen, men fullt förståligt! Får väl se när i januari det blir... kan ju bli lite svårt för mig att vara med... men vi får se!'



Kram på dig iaf!

2010-12-13 @ 10:01:48
URL: http://www.mellabella.se
Signed by: Elin

Det här känner jag igen. Min lillkille älskar nagellack och tjatar alltid till sig minst en målad nagel när jag målar mina naglar. Pappan i huset håller på att gå under, medan jag tycker det är superkul. Klart lilleman ska ha nagellack liksom!

Kram Elin

2010-12-15 @ 19:40:19
URL: http://elinpels.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: