Ge mig styrka!!

2010-02-04 @ 21:43:46
Nu har det gått mer än en vecka sedan vi bytte från spjälsäng till "stor" säng... Och från att ha haft en son som somnade på "två röda" när man la ner honom i spjälsängen, till att hålla på att jaga tillbaka honom till sängen och säga godnatt var 3:e minut i ca 2 timmar varje kväll, tar på krafterna kan jag lova!
Han är sjukt trött om kvällarna och "ber" om att få gå och lägga sig "Neo soba... Natt!", säger han och går till sängen. Vi kramar honom och säger go natt... Men några minuter senare är han ute ur rummet igen och tokflinar åt oss. Så här håller det alltså på varje kväll. Har testat allt (?) under den senaste veckan känns det som... Att skälla på honom, att prata lungt med honom, att ligga bredvid honom, att sjunga och läsa för honom, att ignorera honom när han kommer ut, låta honom vara uppe ytterligare en stund, osv osv... Men ingenting funkar!!! 
Så ni som redan har erfarenhet utav det här bytet, får mer än gärna komma med tips och idéer! För det känns som mina och pappa M´s kvällar inte existerar längre. Bara en massa springande in och ut på Lillemans rum. Puh!

Det enda posetiva med den "stora" sängen, är att jag slipper gå upp på morgonen. Istället kommer Neo inskuttandes och klättrar upp i och myser en stund innan det är dags att lämna sängen... ♥


Nu sover han äntligen... (Tror jag iaf!) ^^

♥ ♥ ♥

Låsta bloggen är uppdaterad!


 


Söta små hälsningar..
Signed by: ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆

Hellojsan!!

Har för ett par år sedan gjort de bytet med min son å har inga förslag mer än att fortsätta med att gå tebx med honom in i sängen. Körde med de där SUPERNANNY systemet att första gången säga: godnatt älskade lilla gubben å ge honom en puss i pannan efter jag lagt honom i sängen. Andra gången han kom upp sa jag bara: Godnatt gubben. Tredje gången sa jag inget alls utan tog bara honom i handen å gick in å la honom i sängen. Kom han då upp igen så var de åter att inget säga utan bara ta honom i handen el famnen å lägga honom. Höll nog på så ett par timmar å ett par kvällar innan han förstod att nu var de sova som gällde. Men de kan ju ta olika lång/kort från barn te barn. Hoppas att de snart lossnar å att er lille kille snart stannar kvar i sin nya säng om kvällarna.



Mvh Marie

2010-02-04 @ 22:08:29
URL: http://lillebuu.webblogg.se/
Signed by: sofia

sv: ja haha hon ska ju de också ;P

2010-02-04 @ 22:11:53
URL: http://sofiaivarssson.blogg.se/
Signed by: sweetmama

Lägg tillbaka honom i sängen varje gång han kommer upp, lugnt och bestämt. Man behöver inte bli arg bara vara envis ;o)



Ibland kan det vara vanan av att ha det ombonat i spjälsängen som saknas. Bulla upp med lite kuddar eller ställ några stolar runt kanten på sängen.



Bra att veta, det går över !

Inte många vuxna som sover i spjälsäng ;o)

2010-02-05 @ 17:49:30
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Signed by: Linda

Vi bytte också från spjälsäng till vanlig säng för inte så längesen. Visst är det mer spring nu, men samtidigt, det är övergående. Ha tålamod och var konsekvent. För är det ungefär som förut nu. Han äter sin välling och säger sen god natt, och somnar direkt. Om han inte är bajsnödig då förstås.

Men vi föräldrar sätts på prov när vi byter säng till barnen. Men ha tålamod ska du se att det blir bra, bara de vänjer sig.

2010-02-06 @ 15:26:25
URL: http://banton.blogg.se/
Signed by: Emelie

Jag har sedan Evi började sova i sin säng suttit brevid tills hon somnar! I början (1 vecka) tog det en stund dock MAX 30 min och sen har det gått på 5 minuter sen hon vande sig ;-)



Har skickat mess till dig, men min mobil är CP så du har säkert inte fått dom!!

Försöker igen imorn..

Kram

2010-02-07 @ 23:21:10
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: