Gokväll...

2010-07-25 @ 23:14:12
Jag har överlevt helgen med nöd och näppe... Tjohooo!! ^^
Mitt gallstensanfall är över för den här gången och jag slapp bli inlagd på sjukan som tur var. Puh! Men två vändor till akuten blev det, en voltarenspruta, några voltarentabletter och morfintablett och MASSA ont. Fy faan! Imån ska jag på ultraljud och se hur många stenar som finns kvar i gallblåsan och sen hoppas jag på en operation inom kort.

Jag orkade med några timmar på min systers 30-årsfest igår och Klaras 6-årskalas idag. På tisdag är det dags för Lillemans 2-årsdag + stort kalas för släkt och vänner. Så imån blir det förberedelser för hela slanten... Blir stressad bara jag tänker på det! Hahaha! Men men, sen är allt vad kalas heter över för den här sommaren. Vad jag vet...?

Lillemans ÖNSKELISTA är uppdaterad lite. Många som har ringt och frågat nu dom senaste dagarna vad han önskar sig nämligen... Så det är lika bra att hänvisa! ^^ Sen vill jag oxå påpeka att man är lika välkommen UTAN paket, som med paket!! Huvudsaken är att ni vill komma och fira hans 2-årsdag med oss! ♥ Vi har full förståelse för tomma plånböcker så här i semstertider... ^^ 

Har sjukt mycket bilder från helgen som gått, men orkar inte pilla med det nu... Slänger därför in några bilder på Neo och Apan sålänge, från när dom spelade kort häromdagen. Hahaha! Undra vem som vann?? ^^




Skäms för att jag inte hunnit läsa runt i mina favoritbloggar och
inte heller svarat på kommentarer... Ska försöka hinna en annan dag!
Nu är det sängen som gäller. ^^ Kram och godnatt!


Söta små hälsningar..
Signed by: Sandra

Sv: Okej får väl kolla runt lite, de var himla söta ;)



Tack, detsamma :)

2010-07-26 @ 14:08:09
URL: http://sandrajoh.blogg.se/
Signed by: tobbs

söt liten "skit" ;)

2010-07-26 @ 14:55:57
URL: http://tobbs.se
Signed by: Soufi

Så söt han är lillprinsen!!! Han verkar vara grym på "finns i sjön" ;) Hoppas du får opereras snart så du blir av med de där stenarna och slippa vara sjuk när allt roligt händer.



Kram och krya på dig gumman!

2010-07-26 @ 15:27:38
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥

Haha, supersöta bilder! Och kanske lille Neo är en blivande pokerspelare? :)

Skönt att du mår bättre nu. Kan inte alls vara roligt med gallstenar, håller tummarna för att du slipper fler "anfall" och att du får en operation snarast!

KRAM!

2010-07-26 @ 22:38:30
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Aj, min sambo har gått igenom både gallsten & njursten. Fy för den perioden. Hoppas du får operera ddig snart. Vi fick vänta länge på en OP tid.



Natten gick bra. Säger en trött mamma med kaffe i handen och försöker tvinga upp ögonlocken. Hon krånglade bara 1h vid 01 tiden så det gick bättre än jag trodde..

2010-07-27 @ 06:30:23
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: